X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Flevoland

Vakantiehuis in Flevoland huren

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Dit is ook nog eens een hele bijzondere provincie, want Flevoland is voor een heel groot deel ontstaan uit de zee. In 1985 is men begonnen met het droogleggen van een stuk IJsselmeer en het bewoonbaar maken van het stuk land wat in een keer vrij kwam. Deze waterrijke provincie is een belangrijk vakantiegebied in Nederland.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

26 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Flevoland

26 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Flevoland

Inmiddels wonen er bijna 400.000 mensen in Flevoland en is de provincie in de loop der tijden goed gegroeid. De hoofdstad van Flevoland is Lelystad, in deze schitterende stad kun je een bezoek brengen aan talloze winkels die in deze mooie stad liggen en in de oude haven Batavia. Op het gebied van landschap heeft Flevoland ook veel te bieden. Tussen de prachtige landschappen van Flevoland liggen luxe vakantiehuizen en vakantiewoningen. Maak vanuit je vakantiehuis leuke uitstapjes naar pretparken, musea of naar de bijzondere eilanden Schokland en Urk. Het attractiepark Walibi Holland zorgt voor een onvergetelijk spectaculair dagje uit.

Compleet aanbod vakantiehuis aanbiedingen in Flevoland

Vakantiehuis in Flevoland, dat is pas een heerlijke vakantie in Nederland. ZieZo Vakantiehuizen heeft een ruime keuze aan vakantiehuizen voor iedere vakantieliefhebber in de waterrijke provincie Flevoland. Of je nu gezellig met je kinderen op vakantie wilt of met een grote groep vrienden, een vakantiehuis in Flevoland is het ideale uitgangspunt. Bekijk op ZieZo Vakantiehuizen de beste vakantiehuis aanbiedingen Flevoland.