X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Tsjechië

Vakantiehuis in Tsjechië

De meeste reizigers kennen Tsjechië door de prachtige stad Praag. Maar Tsjechië heeft meer te bieden dan alleen een stedentrip naar de 'Gouden Stad'. Ontdek vanuit je comfortabele vakantiehuis in Tsjechië de natuurschoon, de rijke historische steden, pittoreske dorpjes en de unieke leefstijl. Het landschap van Tsjechië bestaat uit dicht beboste heuvels, zachtglooiend akkerland, stromende rivieren en hooggebergtes. Dankzij de nationale parken blijft het landschap in goede staat. Ontdek het prachtige erfgoed tijdens een mooie lange boswandeling, Je zult versteld staan wat voor schoonheid Tsjechië te bieden heeft.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

250 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Tsjechië

250 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in Tsjechië

Tsjechië is een populair vakantieland voor een wellness vakantie. Op talrijke plaatsen zijn vele waterbronnen te vinden dankzij vulkanische activiteiten. In de omgeving van deze plaatsen zijn dan ook beroemde kuuroorden en badplaatsen te vinden. In West Bohemen liggen vele natuurlijke bronnen en deze worden veel bezocht door patiënten. Het oudste kuuroord van Tsjechië is Karlovy Vary. De temperatuur van de warmtebronnen varieert van 45 tot 73 graden. Je kunt in Kalovy Vary meer activiteiten ondernemen dan alleen relaxen. Deze plaats beschikt ook over een amfitheater, schouwburg, kunstgalerij, concertzalen en twee casino's.

Gastronomie in Tsjechië

In Tsjechië wordt veel bier gedronken en gebrouwen, het wordt dan ook niet voor niets 'het land van het bier' genoemd. Naast eigen beroemde bier heeft Tsjechië ook een eigen gastronomie. Op de menukaart kom je onder andere varkensvlees met knoedels en zuurkool tegen, of ossehaas met roomsaus. Deze maaltijden zijn heerlijk met een Tsjechisch biertje zoals Budweiser, Gambrinus, Staropramen of Radegast. Huur een vakantiewoning in Tsjechië en maak kennis met de bierbrouwerijen in Tsjechië en bezoek een authentiek bierhuis op het platteland.

Stedentrip naar Praag: vakantie appartementen

De stad Praag is het romantische hart van Tsjechië. Praag ligt aan de langste rivier van Tsjechië, genaamd Moldau. Tijdens een stedentrip Praag zul je denken dat je terug in de tijd bent, de stad is dan ook één groot historisch centrum met schitterende kerken en kastelen. Je zult overweldigd worden door de grote hoeveelheid cultuur en geschiedenis. Laat je verwennen in één van de lokale restaurants van Praag. Een appartement is een ideaal verblijf tijdens een stedentrip Praag. Wil je liever in een rustigere omgeving van Praag verblijven, dan is een vakantiehuis een uitstekende keuze!

Actieve vakantie in Tsjechië

De natuur van Tsjechië zit vol met verassingen. Actievelingen kunnen de bergtoppen, diepe ravijnen en rivieren ontdekken op het Tsjechische Reuzengebergte (Krkonose). Of breng een bezoek aan de prachtige Mumlava-watervallen. Deze watervallen zijn circa 10 meter hoog. Maar het Reuzengebergte in Tsjechië biedt nog veel meer mogelijkheden: skigebieden, wandelpaden, pittoreske plaatsen en diverse sportactiviteiten. Je leest het goed: in Tsjechië is wintersport mogelijk. Kies voor een chalet op de piste en beleef een wintersport vakantie in Tsjechië!

Compleet aanbod vakantiehuisjes in Tsjechië online

Het volledige aanbod van vakantiehuizen in Tsjechië vind je op ZieZo Vakantiehuizen. De aanbiedingen bestaan uit alle denkbare accommodaties in Tsjechië: vakantiewoningen, chalets, vakantieparken, vakantiehuizen en vakantievilla's.