• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Tsjechië | Zuid-Bohemen

Vakantiehuis in Zuid-Bohemen huren

Tsjechië, en in het bijzonder de Bohemen is een veelzijdige regio in Europa. Bohemen is een verrassende regio dankzij de schitterende natuur en vele culturele schatten. Een verblijf in één van de vakantiehuizen in Bohemen is een prima uitvalbasis om deze regio goed te leren kennen. Een vakantie in dit stukje Tsjechië is een garantie voor een heerlijke vakantie.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

32 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Zuid-Bohemen

32 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Tsjechië, Bohemen

De vakantiehuizen liggen in een heuvelachtige en natuurrijke omgeving. Wandelaars en fietsers zijn in de Bohemen op de juiste plek. De vele fiets- en wandelroutes leiden je naar door prachtige natuur  in Tsjechië. Onderweg zul je talrijke historische dorpjes en stadjes tegenkomen. De vele kastelen en ruïnes maken het landschap in de Bohemen indrukwekkend. Op het Lipnomeer zijn talloze watersporten mogelijk en waar je heerlijk kunt zonnen op één van de vele zandstrandjes.

Bijzondere vakantiehuizen in Zuid-Bohemen

Een vakantie in Tsjechië is puur genieten van rust en natuur. Een vakantiehuis in Zuid- Bohemen of Midden-Bohemen is een ideaal vakantieverblijf in Tsjechië. Bekijk het gehele aanbod van vakantiehuizen in Tsjechië voor ene vakantie in Bohemen.