X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Aanbiedingen vakantiehuizen

Aanbiedingen vakantiehuizen

Wie wilt er nu niet goedkoop verblijven in een mooi vakantiehuis? Ben je op zoek naar een vakantiehuis binnen een bepaald budget? ZieZo's Vakantiehuis huren online zet de beste vakantiehuis aanbiedingen op een rij! Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een vakantie om te kunnen ontsnappen uit de sleur in het dagelijks leven.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

10052 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Aanbiedingen vakantiehuizen

10052 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis aanbieding voor elk budget

ZieZo Vakantiehuizen heeft speciale vakantiehuis aanbiedingen geselecteerd zodat een goedkope vakantie voor iedereen mogelijk is. De goedkope vakantiehuizen liggen op de meest bijzondere plekjes in Europa: aan de zee, in de natuur of aan een meer. Wat dacht je van een vakantievilla in het zonnige Spanje, een vakantiewoning in de natuurrijke omgeving in Frankrijk of een vakantiehuis op steenworp afstand van zee in Italië voor een scherpe prijs? Naast dit uitgebreide vakantiehuis aanbod biedt ZieZo Vakantiehuizen ook goedkope vakantiehuizen in Nederland. Of je nu vanuit je vakantiehuisje steden wilt bezoeken, naar het strand wilt gaan of fietstochten wilt maken, er zit altijd een goedkoop vakantiehuis bij dat aan alle wensen voldoet!