X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Last Minute Vakantiehuizen

Last Minute Vakantiehuizen

Op het allerlaatste moment er tussenuit? Op Vakantiehuis huren online vind je een groot aantal goedkope last minute vakantiehuizen. Last minute betekent op korte termijn een vakantiehuis huren tegen een scherpe aanbieding.  Dus lekker snel en voordelig in een vakantiewoning verblijven op de mooiste bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje vol zon, zee en strand of een ski chalet in een sneeuw paradijs. Of je nu aan het kijken bent voor een last minute zomervakantie of wintersport, ZieZo Vakantiehuizen biedt het juiste verblijf.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

5772 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Last Minute Vakantiehuizen

5772 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Boek nu een Last minute vakantiehuis!

ZieZo Vakantiehuizen biedt een breed aanbod van last minute vakantiehuisjes, appartementen en vakantievilla's. Geniet op het allerlaatste moment van een vakantiehuis in Nederland of kies voor een last minute vakantiehuis in Frankrijk, Spanje, Griekenland of Italië. Kortom, een super last minute vakantiewoning aanbieding is voordelig en extra genieten van jouw vakantie!