• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Overijssel

Vakantiehuis in Overijssel huren

Het oosten van Nederland bestaat voornamelijk uit de provincie Overijssel en een klein gedeelte van Gelderland. De afwisselende natuur met polders, meertjes en beekjes geeft de vakantieganger in Overijssel rust en ruimte. Elke streek in Overijssel heeft zijn eigen natuurlijke kenmerken. Maak vanuit je vakantiehuisje in Overijssel prachtige wandelingen of fietstochten en ontdek het afwisselende landschap.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

7 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Overijssel

7 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Overijssel

Er zijn meer activiteiten mogelijk dan alleen wandelen en fietsen in Overijssel. Vanuit je vakantiewoning in Overijssel kun je allerlei attractieparken bezoeken. Kinderen zullen zich kostelijk amuseren in Avonturenpark Hellendoorn. Naast spannende achtbanen en attracties kun je ook nog eens shows en unieke evenementen beleven. Niet alleen Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk uitje voor de kinderen, maar ook Slagharen en Expeditie Ecodrome.

In Overijssel liggen de volgende grote steden: Zwolle, Enschede, Almelo en Deventer. Maak een fietstour door Zwolle of een stadswandeling, gekoppeld aan één van de vele musea die de stad rijk is. Het grote aanbod terrassen, cafés en restaurants in Zwolle nodigt uit om heerlijk te ontspannen.

Talrijke vakantiewoningen in Overijssel

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiewoningen in Overijssel. Een vakantiehuisje in de natuur van Overijssel of in de grote steden van Oost-Nederland. Bekijk het gehele aanbod van vakantiehuizen in Overijssel en laat je verleiden tot een vakantie Oost-Nederland!