X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Overijssel

Vakantiehuis in Overijssel huren

Het oosten van Nederland bestaat voornamelijk uit de provincie Overijssel en een klein gedeelte van Gelderland. De afwisselende natuur met polders, meertjes en beekjes geeft de vakantieganger in Overijssel rust en ruimte. Elke streek in Overijssel heeft zijn eigen natuurlijke kenmerken. Maak vanuit je vakantiehuisje in Overijssel prachtige wandelingen of fietstochten en ontdek het afwisselende landschap.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

9 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Overijssel

9 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Overijssel

Er zijn meer activiteiten mogelijk dan alleen wandelen en fietsen in Overijssel. Vanuit je vakantiewoning in Overijssel kun je allerlei attractieparken bezoeken. Kinderen zullen zich kostelijk amuseren in Avonturenpark Hellendoorn. Naast spannende achtbanen en attracties kun je ook nog eens shows en unieke evenementen beleven. Niet alleen Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk uitje voor de kinderen, maar ook Slagharen en Expeditie Ecodrome.

In Overijssel liggen de volgende grote steden: Zwolle, Enschede, Almelo en Deventer. Maak een fietstour door Zwolle of een stadswandeling, gekoppeld aan één van de vele musea die de stad rijk is. Het grote aanbod terrassen, cafés en restaurants in Zwolle nodigt uit om heerlijk te ontspannen.

Talrijke vakantiewoningen in Overijssel

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiewoningen in Overijssel. Een vakantiehuisje in de natuur van Overijssel of in de grote steden van Oost-Nederland. Bekijk het gehele aanbod van vakantiehuizen in Overijssel en laat je verleiden tot een vakantie Oost-Nederland!