X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Drenthe

Vakantiehuis in Drenthe huren

De provincie Drenthe ligt in het noorden van Nederland. De provincie Drenthe grenst aan Duitsland. Voor een fijne vakantie Drenthe hoef je niet ver te rijden. Op ongeveer paar uurtjes rijden vind je prachtige vakantiehuizen op de mooiste Drentse plekjes. In Drenthe is genoeg te beleven, van musea tot pretparken, van uitgebreide fietspaden tot brede keus uit wandelroutes.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

8 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Drenthe

8 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talrijke vakantie attracties in Drenthe

Drenthe is één van de populairste provincies voor fietsvakanties en wandelvakanties. Urenlang fietsen en wandelen door de natuur zonder iemand tegen te komen. Het afwisselende landschap maakt een vakantie in Drenthe nog aantrekkelijker. In de omgeving van je vakantiehuis in Drenthe liggen boeiende attracties en interessante evenementen. Aantrekkelijke uitjes zijn;  Dierenpark Emmen, Kabouterland en Drent Museum. Tijdens een vakantie in Drenthe heb je ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Nederlandse concentratiekamp van de tweede wereldoorlog, namelijk Westerbork. Drenthe is erg bekend om zijn historische achtergrond, dit komt door de unieke oude hunebedden die er al jaren liggen.

Online ruime vakantiehuis mogelijkheden in Drenthe

Wil je graag unieke bezienswaardigheden zien dan ben je in Drenthe helemaal aan het juiste adres. Een vakantiehuis in Drenthe is een prima uitgangspunt om te genieten van de geweldige omgeving waar je heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. ZieZo Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuisjes en vakantieparken in de prachtige natuur van Drenthe.