• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Drenthe

Vakantiehuis in Drenthe huren

De provincie Drenthe ligt in het noorden van Nederland. De provincie Drenthe grenst aan Duitsland. Voor een fijne vakantie Drenthe hoef je niet ver te rijden. Op ongeveer paar uurtjes rijden vind je prachtige vakantiehuizen op de mooiste Drentse plekjes. In Drenthe is genoeg te beleven, van musea tot pretparken, van uitgebreide fietspaden tot brede keus uit wandelroutes.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

3 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Drenthe

3 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talrijke vakantie attracties in Drenthe

Drenthe is één van de populairste provincies voor fietsvakanties en wandelvakanties. Urenlang fietsen en wandelen door de natuur zonder iemand tegen te komen. Het afwisselende landschap maakt een vakantie in Drenthe nog aantrekkelijker. In de omgeving van je vakantiehuis in Drenthe liggen boeiende attracties en interessante evenementen. Aantrekkelijke uitjes zijn;  Dierenpark Emmen, Kabouterland en Drent Museum. Tijdens een vakantie in Drenthe heb je ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Nederlandse concentratiekamp van de tweede wereldoorlog, namelijk Westerbork. Drenthe is erg bekend om zijn historische achtergrond, dit komt door de unieke oude hunebedden die er al jaren liggen.

Online ruime vakantiehuis mogelijkheden in Drenthe

Wil je graag unieke bezienswaardigheden zien dan ben je in Drenthe helemaal aan het juiste adres. Een vakantiehuis in Drenthe is een prima uitgangspunt om te genieten van de geweldige omgeving waar je heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. ZieZo Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuisjes en vakantieparken in de prachtige natuur van Drenthe.