X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon

Door: Daan - Op: 26-09-2019 - Gewijzigd: 27-09-2019
De Portugese hoofdstad Lissabon trekt al jarenlang de nodige bezoekers. De bruisende stad heeft naast de voordelige prijzen een fantastisch klimaat dat ervoor zorgt dat je de stad gedurende het hele jaar kunt bezoeken. In deze blog staan we stil bij alles wat de stad op de zeven heuvels te bieden heeft en welke plekken je absoluut niet mag missen om zodoende alles uit jouw stedentrip naar Lissabon te halen!

Citytrip naar Lissabon? Profiteer van onze tips

Een korte vakantie Portugal? Lissabon behoort tot de 'nieuwe' favoriete bestemmingen voor een stedentrip! Kenmerkend aan een citytrip is het doorgaans korte tijdsverblijf op de bestemming. Je wilt je tijd zo goed mogelijk benutten. Ben je nog zoekende naar activiteiten om tijdens je citytrip in Lissabon te ondernemen? Onze volgende tips zijn absoluut de moeite waard!

  • Pure nostalgie met tram 28
    Lissabon wordt gekenmerkt door haar nostalgische trams. De opvallende vintage tram 28 leidt je middels een adembenemende route langs de mooiste wijken van Lissabon. Ideaal wanneer je de stad wilt verkennen.
  • De contrasten van Lissabon
    De stad Lissabon is onderverdeeld in verschillende wijken met verschillende stijlen. Zo is het Oosterse deel van de stad zeer modern en wordt door de Portugezen gezien als het nieuwe Lissabon. Met behulp van een nabijgelegen kabelbaan kun je de rivier de Taag oversteken en geniet je van een prachtig uitzicht over de stad.
  • Bairro Alto: De feestelijke afsluiter
    Tussen het toerist uithangen door is het natuurlijk ook leuk om even lekker los te gaan. De wijk Bairro Alto verandert 's nachts tot een levendige en gezellige plek met veel locals. Kortom, sfeerproeven voor gevorderden tijdens je stedentrip naar Lissabon!

Proef de Portugese keuken tijdens je Lissabon stedentrip!

Door voorafgaande aan je citytrip alvast een beetje research te doen maak je een Lissabon stedentrip tot een absoluut succes. Online valt veel informatie in te winnen over de Portugese cultstad. Ook op het gebied van culinaire hoogstandjes kun je er absoluut terecht. Lissabon wordt namelijk gezien als het walhalla voor de eetliefhebber. Met name visgerechten en gerechten van schaal- en schelpdieren zijn erg populair. Een bezoekje aan Lissabon is niet compleet zonder dat je de gezouten kabeljauw genaamd Bacalhau geproefd hebt!

Zonder zorgen op vakantie naar Lissabon? Regel voor vertrek alvast een dak boven je hoofd middels het aanbod vakantiehuizen in Lissabon van Vakantiehuis Huren Online! Bekijk onze last minute vakantiehuizen & aanbiedingen vakantiehuizen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! ExpoOrienteLis 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Expo Marina Lis 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Aliança 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Santa Clara Studio 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Visconde 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte