X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantie Portugal

Vakantie Portugal

Door: Anne - Op: 18-07-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een vakantie met veel zon, zee en strand. Dan kies je voor Portugal. Portugal biedt jou een onvergetelijke vakantie met absoluut véél zongarantie. Ga naar een bekende badplaats, zoals Albufeira, want hier staat uitgaan centraal. Maar Portugal heeft nog veel meer te bieden. Eeuwenoude stadjes, een rijke historie en lokale gerechten. Ervaar zelf de cultuur van Portugal en beleef een ultieme vakantie. Boek jouw vakantieverblijf eenvoudig en snel bij ZieZo Vakantiehuizen.

Vakantie Portugal

Als je kiest voor een vakantie Portugal, zul je zeker géén spijt krijgen. Daar zijn wij van overtuigd. Dit zonnige land is dé perfecte vakantiebestemming bij uitstek voor zon, zee en strand, maar er is ook een groot overvloed aan cultuur en de natuur is er overweldigend. De sfeervolle terrasjes, fantastische gebouwen, eindeloos veel winkelmogelijkheden, mooie wijngebieden en fado muziek wachten op jou! In Portugal kun je genieten van adembenemende kusten, zonovergoten stranden en gezellige baaien. Daarnaast heeft Portugal leuke vissersdorpjes. Enkele van deze dorpjes zijn zelfs uitgeroeid tot populaire toeristische dorpen.

Badplaatsen in Portugal

Kies je voor een zonvakantie waarin uitgaan centraal staat? Albufeira is uitgegroeid tot één van de meest populaire badplaats van Portugal. Vakantie in Albufeira betekent zon, zee, strand én uitgaan.
Maar naast Albufeira, de meest bekende badplaats in Portugal, volgen andere plaatsen zoals Villamoura, Praia da Oura en Praia da Rocha. Dit zijn iets rustigere plaatsen maar ook erg in trek onder de toeristen. Deze eeuwenoude stadjes worden steeds populairder en staan bekend om hun rijke historie. Ze zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Ontdek de schoonheid van deze mooie dorpen en stadjes, proef de lokale gerechten en ervaar de indrukwekkende cultuur.

Vakantiehuizen en appartementen

Portugal heeft alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod vakantieverblijven in Portugal. Wil je ook genieten van de prachtige stranden? Boek dan nu snel en eenvoudig een voordelig vakantieverblijf in Portugal en beleef dat ultieme vakantiegevoel! Van luxe appartementencomplexen tot villa's. Alle accommodaties worden met veel zorg en toewijding voor jou geselecteerd. Bekijk nu ons aanbod verblijven in Portugal en jij beleefd een onvergetelijke vakantie!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte