X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Stedentrip Brussel

Stedentrip Brussel

Door: Stephany - Op: 05-12-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Brussel is uitermate geschikt voor een leuke stedentrip, neem de tijd en ga voor meerdere daagjes er naar toe en kies voor de moderne accommodaties van Vakantiehuishurenonline.nl. Een appartement in hartje Brussel wilt natuurlijk iedereen en via Vakantiehuishurenonline.nl vindt u hier dan ook een mooi aanbod van. Wie weet slaapt u binnenkort wel een paar honderd meter van het befaamde Manneke Pis af en geniet u van het bruisende centrum in Brussel. Ga met een vriend of vriendin of misschien wel met een grotere groep, niks is te gek.

Stedentrip Brussel

Wanneer mensen aan een stedentrip denken wordt er al vaak gedacht aan Londen, Parijs of Barcelona. Het is jammer, want er zijn genoeg mooie steden die zelfs dichter bij huis liggen dan u zelf denkt. Een mooi voorbeeld van een mooie stad dat op redelijke afstand ligt van Nederland is Brussel. Brussel is een stad waar vaker ééndaagse tripjes naartoe worden gemaakt maar ga op uw gemak de stad rond en huur voor een of meerdere nachten een mooie accommodatie via Vakantiehuishurenonline.nl.

Leuk aanbod

Een hotel is meestal de standaard accommodatie wanneer er een stedentrip gepland wordt, maar voor meer vrijheid is een huis of appartement een goede vervanging hiervan. Een huis of appartement is enorm geschikt voor een stedentrip want zo kunt u heerlijk zelf koken en er 's avonds een gezellige avond van maken en nog tot de laatste uurtjes na borrelen zonder dat iemand er last van heeft. De ruimte die een huis of appartement u geven is ook niet te vergelijken met een hotel, u kunt gaan en staan waar u wilt. Het aanbod aan accommodaties in Brussel zijn voornamelijk appartementen, huizen komen er amper voor.

Mooie ruimtes op toplocatie

Alle appartementen die aangeboden worden via Vakantiehuishurenonline.nl hebben een moderne inrichting en zijn ontzettend ruim. De appartementen hebben allen een toplocatie en liggen vaak maar een paar honderd meter af van restaurantjes, supermarkten en natuurlijk bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld het appartementencomplex “Loft” waarmee je al binnen 400 meter bij het bekende Manneke Pis staat en je 's avonds heerlijk kunt uitgaan zonder een taxi te hoeven nemen. De aantal personen voor de appartementen is verschillend per appartement, bij de meeste appartementen bent u ervan verzekerd dat iedereen zijn eigen kamer heeft. Dus er zijn geen extra bedden die uit een bank geklapt moeten worden. Bent u dus van plan om binnenkort een stedentrip te plannen naar Brussel neem dan een kijkje op Vakantiehuishurenonline.nl waar u de mooiste accommodaties vindt tegen scherpe prijzen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte