X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Stedentrip Parijs: Romantische bezienswaardigheden!

Stedentrip Parijs: Romantische bezienswaardigheden!

Door: Michel - Op: 03-10-2019 - Gewijzigd: 07-10-2019
Paris, oh Paris. De stad van de liefde, mode, architectuur en musea. Een stad vol romantische straatjes, pleintjes, parkjes en de vele geliefde boulevards. Vier de liefde en geniet met én van elkaar tijdens een stedentrip in Parijs. Vakantiehuishurenonline heeft de top 5 romantische bezienswaardigheden tijdens een stedentrip in Parijs!  

Vereeuwig de liefde: slotjesbrug in Parijs

Een liefdesslot bevestigen aan de Pont des Arts met jullie initialen of namen op: hiermee betuigen jullie symbolisch de liefde aan elkaar. De oorspronkelijk brug Pont des Arts is inmiddels leeg geruimd voor veiligheidsredenen. Wees gerust, jullie kunnen jullie liefde nog steeds bezegelen met een slotje tijdens jullie stedentrip in Parijs. De Pon't de l'Archeveché vlak bij de Notre Dame is momenteel heel populair om de liefdesslotjes aan te hangen. Voor altijd en eeuwig aan elkaar verbonden na een stedentrip in Parijs!

Romantisch dineren in de Eiffeltoren

De Eiffeltoren bezichtigen kan niet ontbreken tijdens een citytrip in Parijs. De Eiffeltoren bezichtigen alleen, is al super romantisch. Ga nog een stapje verder en neem je geliefde mee om te dineren in de Eiffeltoren. Deze ervaring gaan jullie nooit meer vergeten. Geniet van een heerlijk diner gecombineerd met een panorama uitzicht over de Parijs.

Romantische stedentrip Parijs: Cupido en Psyché in het Louvre

Het Louvre is één van de bekendste musea ter wereld. Vele bezoeken het Louvre tijdens hun citytrip Parijs om de Mona Lisa te bezichtigen, maar het Louvre biedt nog veel meer kunst! Bezoek deze romantische plek tijdens je stedentrip in Parijs en imiteer de houding van Cupido die zijn geliefde Pysché gepassioneerd zoent met je partner. Romantisch!

Strandvakantie tijdens je stedentrip Parijs: Paris Plages

Wanneer je aan een citytrip Parijs denkt, denk je aan het rondslenteren door idyllische straatjes. Het kwik kan in de zomermaanden oplopen tot tropische waarden. Kon je nu maar je citytrip in Parijs combineren met een strandvakantie. Nou laten wij jullie nu vertellen dat het kan! Boek je stedentrip naar Parijs in de zomermaanden vanaf half juli tot half augustus en geniet van de verkoeling aan het Paris-Plages strand. Het strand is maar liefst anderhalve kilometer lang en tropisch aangekleed met ligstoelen, parasols, lounge stoelen en palmbomen. Super gezellig!

De muur van de liefde: Le mur des je t'aime

Parijs wordt de stad van de liefde genoemd en deze bezienswaardigheden bevestigd dat alleen maar. Één muur waar de verbindende woorden: 'Ik hou van jou” samenkomen in iedere taal van de wereld. Ga samen op de foto bij de muur van de liefde in Parijs tijdens je stedentrip. Deze bijzondere liefdesmuur is te vinden in een klein parkje vol groen op het Jehan-Rictus plein inde Montmarte.

Met deze tips kunnen jullie genieten van een romantische stedentrip in Parijs. Veel liefde toegewenst!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Tolbiac A 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Malar B 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Libération 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Emile Zola 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Boulevard Suchet 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte