X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Stedentrip Nederland

Stedentrip Nederland

Door: Daan - Op: 23-04-2019
Mensen zijn doorgaans van mening dat er grote afstanden moeten worden afgelegd en veel moeite moet worden gedaan voor een citytrip. Waar veel mensen echter niet van op de hoogte zijn, is dat het ook mogelijk is om een stedentrip in Nederland te organiseren. Er bevinden zich namelijk tal van leuke steden in Nederland die nog niet ontdekt zijn, en er zijn bovendien tal van voordelen verbonden aan het houden van een stedentrip in Nederland. Ontdek ze hier!

Toerist in eigen land? Leuke steden in Nederland!

Even weg met de kerstdagen? Of er gewoon even lekker tussenuit? Logischerwijs zijn steden als Parijs, Rome en Barcelona erg populair om te bezoeken. Echter is Nederland ook in het bezit van tal van leuke steden en daarmee is Nederland een aantrekkelijk vakantieland. Ervaar zelf hoe het is om toerist te zijn in eigen land. We hebben een aantal leuke steden in Nederland voor je op een rijtje gezet:

  • Maastricht:
    Een plaats die gezelligheid en warmte uitstraalt. Geniet van de geschiedenis, cultuur, het eten en bovendien het winkelen. Breng een bezoekje aan de Dominicanen, de mooiste boekhandel ter wereld. De stad heeft haar eigen treinstation en is bovendien goed bereikbaar met de auto.
  • Leeuwarden:
    Maak kennis met Friese gezelligheid. Ontdek de leuke restaurantjes en winkels rondom de grachtjes of neem een spoedcursus in de Friese taal. Leeuwarden beschikt over tal van leuke activiteiten om jouw stedentrip tot een succes te maken. De European Capital of Culture is absoluut het bezoeken waard!
  • Gouda:
    Wie aan Nederland denkt, denkt automatisch een beetje aan kaas. En wie aan kaas denkt, denkt vervolgens weer aan Gouda. De stad heeft door de eeuwen heen de nodige plagen en branden te verduren gehad, maar is vandaag de dag een stad die veel te bieden heeft. Ontdek de imposante markt van de stad en proef een stukje échte Goudse kaas!

Voordelen van een vakantie in Nederland

Geen hectische vliegvelden, koffers en wachtrijen. Zomaar wat voordelen die zich voordoen bij het houden van een vakantie in Nederland. Daarnaast bespaart het ook de nodige kosten. Je hoeft geen prijzige vliegtickets te boeken en reist doorgaans enkel per auto of openbaar vervoer. Een ander bijkomstig voordeel is dat je gewoon in je eigen taal kunt communiceren. Met het grote aanbod aan leuke steden in Nederland die je nog nooit bezocht hebt, voel je je alsnog een beetje op vakantie in je eigen land!

Bekijk ons aanbod aanbiedingen vakantiehuizen & last minute vakantiehuizen en boek jouw vakantiehuis in Nederland extra goedkoop!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte