X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Weg met de kerstdagen

Weg met de kerstdagen

Door: Tara - Op: 23-10-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Er even tussen uit met de kerstdagen en optimaal genieten van kerstmis sfeer dat kan op de kerstmarkten in Duitsland. Bezoek de prachtigste kerstmarkten gelegen in Duitsland, Aachen en Keulen. De heerlijkheden waar kerstmis om bekend staat, zoals Gluwein en lekkernijen kunnen hier gegeten en gedronken. En mocht je nog op zoek zijn naar een subliem kerstkado voor onder de kerstboom dan zul je zeker slagen op een van deze kerstmarkten. 

Hou jij niet van al dat geregel tijdens de kerstdagen en ga je het liefste gewoon lekker weg in deze periode dan kun je kiezen voor een vakantie. De winter staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat ook de kerstdagen niet meer ver weg zullen zijn. Het over de vloer hebben van de hele familie is dat niet jou ding en dan in de keuken staan kokkerellen ga na lekker weg naar een vakantiehuis in Duitsland er zijn verschillende mogelijkheden om weg te gaan tijdens de kerstdagen.

Kerstsfeer in Aachen

Wil je graag lekker niks doen tijdens de koude kerstdagen maar toch genieten van de kerstsfeer kies er dan voor om een vakantiewoning in Aachen te huren. Elk jaar wordt in Aachen een schitterende kerstmarkt georganiseerd. Overal in de gehele stad kom je prachtige en feestelijke versieringen tegen waarbij genoten kan worden van de overheerlijke Gluwein of een lekker warm chocomel met slagroon. De kerstmarkten beginnen al zo'n vier weken voor kerst en er zijn in de stad Aachen verschillende plekken waarvan je kan genieten. Op de ene plek vind je alles in de stijl van Renaissance en met een hand gemaakte kerststal. De andere gedeelte van de kerstmarkt is geheel versiert met diverse kleuren kerstverlichting en wanneer het sneeuwt geeft die een speciaal effect. Geniet van de heerlijke braadworst met churry tijdens de afstruintocht.

Keulen genieten op de kerstmarkt

Rond lopen tussen de kerstballen, kerstbomen en de vele kerstlichtjes kies dan voor de kerstmarkt in Keulen. Een eigen charme heeft elke plaats waar een kerstmarkt te vinden is in Keulen. Op de markten kunnen er vele kerstartikelen gevonden worden, maar ook zeer veel kerst lekkernijen zoals de kerstkransje, wafels, Gluhwein en kerststol. Het is ook mogelijk om te gaan shoppen in een van de warenhuizen of winkels die Keulen biedt, waarbij je niet uit gewinkeld raakt.

Tijdens de kerstdagen kies je voor de kerstmarkt in Duitsland

Er even tussenuit tijdens de feestdagen van 2012, ga dan voor een van de kerstmarkten in Duitsland. Elk jaar worden deze markten uitgebreid met veel meer kerstartikelen, zo kan geniet je volledige van de kerstsfeer. Een vakantiehuisje huren tussen Keulen en Aachen in zal er voor zorgen dat je beide steden kan bezoeken, geniet met je gezin.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte