X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | New York meest gemaakte stedentrip

New York meest gemaakte stedentrip

Door: Lianne - Bron: Nu.nl - Op: 30-03-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Uit de cijfers van Hotels.com is gebleken dat New York de meeste favoriete stad is voor een stedentrip onder de Nederlandse vakantiegangers. Een stedentrip New York staat is net als in 2010 ook in 2011 nummer 1. De top 3 wordt aangevuld met de steden Parijs en Londen.

Stedentrips

Londen heeft zijn plek aan Parijs moeten afstaan met als resultaat dat Parijs op nummer 2 staat en Londen op nummer 3. Vervolgens staat een stedentrip Berlijn op de vierde plek en Las Vegas op de vijfde plek. Een stedentrip naar Rome en Barcelona vullen de zesde en zevende plaats op. Tenslotte maken de Amerikaanse steden San Fransisco, Los Angeles en Miami de top 10 van de meest bezochte steden van 2011 compleet.

De steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht behoren opeenvolgend tot de meest populaire steden van Nederland onder de buitenlandse reizigers.

De top 10 meest bezochte steden van 2011

1.New York
2.Parijs
3.Londen
4.Berlijn
5.Las Vegas
6.Rome
7.Barcelona
8.San Fransisco
9.Los Angeles
10.Miami

Maak jouw stedentrip compleet met een appartement of vakantiehuis van ZieZo Vakantiehuizen. De meest comfortabele verblijven in alle soorten en maten in jouw favoriete stad.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte