X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Lazio, Rome | Rome

Vakantiehuizen in Rome

Voordat Rome de hoofdstad werd van Italië was het de hoofdstad van het Romeinse Rijk. Tijdens een stedentrip Rome zal je zien dat de Romeinen hun sporen in deze stad hebben achtergelaten. Nog bijzonderder is dat binnen deze wereldstad een apart landje ligt, namelijk het Vaticaan. Wie weet vang je nog een glimp op van de Paus die de Vaticaanstad regeert. Naast al deze indrukken is het ook zeker de moeite waard om je te laten verleiden door de heerlijke geuren van pizza's en pasta's.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

4 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Rome

4 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden in Rome

Er zijn meerdere interessante culturele plekken die bezocht kunnen worden tijdens een stedentrip Rome. Indrukwekkende musea zijn onder meer het Vaticaan museum met het Sixtijnse kapel, de zalen van Rafaël en Museo Pio-Clementino, maar ook het Pasta museum is zeker een bezoekje waard. In dit typische Italiaanse museum kun je alles leren over de geschiedenis van de pasta en het productieproces. In Rome is ook moderne kunst aanwezig deze kan bezochten worden in Macro museum. Naast de vele musea is Rome zelf ook een groot openluchtmuseum. Slenter langs het immense Colosseum, het Pantheon en het Forum Romanum dat bekend staat door om de ruïnes. De sprookjesachtige fontein die in vele films naar voren komt dient natuurlijk niet vergeten te worden, de Trevi Fontein. En dit is nog lang niet alles. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voordat je op stedentrip gaat, want in Rome kom je tijd te kort om alles te zien en te beleven.

Weekendje Rome voor de echte shopliefhebbers

De shopliefhebbers hebben een goede keuze gemaakt om voor een stedentripje Rome te kiezen! Buiten dat hier de echte Italiaanse merken in de winkels gevonden kunnen worden liggen hier nog ontelbare winkels met internationale merken. Ga naar Tad Conceptstore waar je alles onder één dak vindt. Dit warenhuis bestaat uit 9 verdiepingen vol met winkels met een hoge designgehalte. In Via del Corso, Via Nazionale en Via del Tritone kunnen we winkelliefhebbers terecht die niet beschikken over een goedgevulde portemonnee. De gadgets en aparte souvenirs kunnen gescoord worden in Trastevere ,een wijk met verschillende leuke winkels. Shoppen en chocolade zijn twee dingen die perfect samen gaan en deze kunnen gevonden worden tijdens een weekendje weg in Rome. Geniet van de chocolade van Moriondo & Gariglio waar alles handgemaakt is.

Uitgaan in Rome

Ook in de avonduurtjes is het goed vertoeven in Rome. Zo kun je 's avonds naar het Auditorium Parco della Musica waar niet alleen concerten, evenementen en sportwedstrijden worden gehouden,   maar ook restaurants, een muziekinstrumentenmuseum en een schitterende boek- en cd-winkel bevinden zich in het bijzondere complex. Wil je liever ook een leuke stapavond ervaren in Rome dan is de nachtclub de Ex Magazzini een goede optie. Deze club bevindt zich in een omgebouwde fabriek waar op de bovenverdieping gerelaxt kan worden en op de benedenverdieping genoten kan worden van house muziek. Wat de club zo bijzonder maakt is de glazen scheiding tussen de twee verdiepingen. Ook de club Goa is een aanbeveling waard.

Ga voor een appartement in Rome!

Ben je genoeg overtuigd voor een stedentrip Rome, kijk dan eens de onderstaande aanbiedingen. Een appartement is een ideaal vakantieverblijf om Rome op eigen gelegenheid te verkennen. Huur een appartement in Rome en ervaar zelf de stad van de liefde!