X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Lazio, Rome

Vakantiehuis in Rome / Lazio huren

Lazio is een regio in het midden van Italië. Deze streek is vooral bekend om de hoofdstad Rome en de Tyrreense kust. Lazio is een van de mooiste gebieden van Italië. Het landschap wisselt zich af met prachtige wijngaarden, diepe kloven, bergen en kristallen meren. Rome heeft een grote invloed op het gebied achtergelaten, de hele streek is bezaaid met Romeinse overblijfselen. Bezoek de Romeinse haven in Ostia Antica en de schitterende villa Hadriana in Tivoli. De mooie stranden aan de Tyrreense zee zijn zeer populair in Italië. Aan de kust liggen dan ook prachtige vakantiehuizen en luxe vakantievilla's.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

325 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Lazio, Rome

325 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezoek Rome vanaf je vakantiehuisje in Italië

De culturele hoofdstad Rome is 'the place to be'. Rome heeft een overvloed aan kunstschatten, rijke geschiedenis en culturele erfgoederen.'Alle wegen leiden naar Rome', des te makkelijker als je in Lazio je vakantie doorbrengt. Bezienswaardigheden in Rome die je zeker niet mag missen zijn; het amfitheater Colosseum, het romeinse gebouw Pantheon, de Spaanse trappen, de tweede grootste en beroemdste kerk ter wereld Sint-Pietersbasiliek, de Trevifontein en natuurlijk hét katholieke machtscentrum en het kleinste land ter wereld de Vaticaanstad. Kortom, Rome beschikt over talloze indrukwekkende bezienswaardigheden die niet in een dag allemaal te bezichtigen zijn. Dus een weekendje weg naar Rome of een vakantiehuis in de omgeving van Rome is een aanrader.

Vakantiewoningen in Italië in één overzicht

ZieZo Vakantiehuizen bied je de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren in de omgeving van Rome of aan de Italiaanse kust. Bekijk de beste vakantiewoning aanbiedingen in deze prachtige regio van Italië