• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Lazio, Rome

Vakantiehuis in Rome / Lazio huren

Lazio is een regio in het midden van Italië. Deze streek is vooral bekend om de hoofdstad Rome en de Tyrreense kust. Lazio is een van de mooiste gebieden van Italië. Het landschap wisselt zich af met prachtige wijngaarden, diepe kloven, bergen en kristallen meren. Rome heeft een grote invloed op het gebied achtergelaten, de hele streek is bezaaid met Romeinse overblijfselen. Bezoek de Romeinse haven in Ostia Antica en de schitterende villa Hadriana in Tivoli. De mooie stranden aan de Tyrreense zee zijn zeer populair in Italië. Aan de kust liggen dan ook prachtige vakantiehuizen en luxe vakantievilla's.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

171 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Lazio, Rome

171 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezoek Rome vanaf je vakantiehuisje in Italië

De culturele hoofdstad Rome is 'the place to be'. Rome heeft een overvloed aan kunstschatten, rijke geschiedenis en culturele erfgoederen.'Alle wegen leiden naar Rome', des te makkelijker als je in Lazio je vakantie doorbrengt. Bezienswaardigheden in Rome die je zeker niet mag missen zijn; het amfitheater Colosseum, het romeinse gebouw Pantheon, de Spaanse trappen, de tweede grootste en beroemdste kerk ter wereld Sint-Pietersbasiliek, de Trevifontein en natuurlijk hét katholieke machtscentrum en het kleinste land ter wereld de Vaticaanstad. Kortom, Rome beschikt over talloze indrukwekkende bezienswaardigheden die niet in een dag allemaal te bezichtigen zijn. Dus een weekendje weg naar Rome of een vakantiehuis in de omgeving van Rome is een aanrader.

Vakantiewoningen in Italië in één overzicht

ZieZo Vakantiehuizen bied je de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren in de omgeving van Rome of aan de Italiaanse kust. Bekijk de beste vakantiewoning aanbiedingen in deze prachtige regio van Italië