X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Sicilië

Vakantiehuis op Sicilië huren

Dit Italiaanse eiland is het grootste eiland in de Middellandse Zee. Sicilië heeft veel te bieden voor zowel strand-, cultuur- als natuurliefhebbers. De Griekse oudheden hebben vele sporen achtergelaten op het eiland; tempels, prachtige steden, amfitheaters, Romeinse mozaïken en andere bezienswaardigheden. In de plaats Sircase zijn veel Griekse overblijfselen te vinden. De bezienswaardigheden Catacomben van San Giovanni, groot openlucht Archeologische park en de ruïnes van Teatro Greco zijn meer dan een bezoek waard. Bezoek in de hoofdstad Palermo de imposante kathedraal uit de 12e eeuw.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

194 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Sicilië

194 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Gegarandeerd een zonvakantie op Sicilië

Langs de kust van Sicilië liggen vele prachtige stranden: het wonderschone zandstrand van Mazzaro, het goudkleurige strand van Cefalù en de kristalheldere zee, het strand van Trapani met de indrukwekkende kliffen en bezoek de Griekse tempels aan het strand van San Leone. Sicilië heeft de meeste zonuren van Europa is daarom dé strandbestemming voor zonaanbidders. Watersportliefhebbers kunnen zich uitleven in de zee en ontdek de onderwaterwereld tijdens een duikcursus. Een vakantie in Sicilië is niet compleet zonder pizza's en pasta's, maar ook de visgerechten zijn hier heerlijk.

Betaalbare & luxe vakantiehuizen op Sicilië

ZieZo Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuizen op het Italiaanse eiland Sicilië aan. Er zijn verschillende type vakantiehuizen op dit Italiaanse eiland; vakantiehuizen met zwembad, vakantiehuisjes aan zee en luxe vakantievilla's. Bekijk op onze website welke vakantiehuis op Sicilië aan jouw vakantiewensen voldoet.