X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Calabrië

Vakantiehuis in Calabrië huren

Calabrië ligt in het zuiden, aan de voet van de Italiaanse laars. De streek Calabrië wordt omringd door de Tyrreense kust en de Ionische kust. De kust van Calabrië bestaat uit intieme baaitjes, gezellige, kleine badplaatsen en goudkleurige zandstranden. Deze streek is over het algemeen nog zeer onbekend bij de toeristen, dus ideaal om hier heerlijk in je vakantiehuisje te genieten van de rust. Ontdek het bosrijke gebied in het binnenland waar pittoreske dorpjes bovenop de heuvels zijn gebouwd.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

27 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Calabrië

27 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Ontdek de Griekse en middeleeuwse geschiedenis

Kunstliefhebbers zijn in de streek Calabrië ook op hun plek. Calabrië was een belangrijk centrum van de Griekse beschaving, dit is dan ook terug te zien aan de oude Griekse opgravingen met als hoogtepunt de bronzen beelden van Riace. Maar ook de vele middeleeuwse kerkjes en kloosters met hun mozaïekvloeren zijn niet te vermijden. De vakantiehuizen in Calabrië worden omringd door olijfbomen, woest berglandschap en uitgestrekte bossen.

Vakantieplezier in Calabrië

De hoofdstad van de streek Calabrië is Catanzaro. Deze oude stad is gebouwd op drie heuvels. Kenmerkend aan de stad Catanzaro is het historische centrum en de smalle steegjes. Vanuit je vakantiehuis heb je de mogelijkheid om de havenplaats Catanzaro Lido te bezoeken waar je heerlijk kunt slenteren op de lange promenade en pleziervaartuigen kunt bewonderen in de haven.

Groot aanbod van vakantiehuizen in Calabrië

ZieZo Vakantiehuizen biedt prachtige vakantiehuizen in de rustige streek Calabrié aan. Geniet met een vakantiewoning om de omgeving van Calabrië optimaal van de rust!