• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Calabrië

Vakantiehuis in Calabrië huren

Calabrië ligt in het zuiden, aan de voet van de Italiaanse laars. De streek Calabrië wordt omringd door de Tyrreense kust en de Ionische kust. De kust van Calabrië bestaat uit intieme baaitjes, gezellige, kleine badplaatsen en goudkleurige zandstranden. Deze streek is over het algemeen nog zeer onbekend bij de toeristen, dus ideaal om hier heerlijk in je vakantiehuisje te genieten van de rust. Ontdek het bosrijke gebied in het binnenland waar pittoreske dorpjes bovenop de heuvels zijn gebouwd.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

19 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Calabrië

19 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Ontdek de Griekse en middeleeuwse geschiedenis

Kunstliefhebbers zijn in de streek Calabrië ook op hun plek. Calabrië was een belangrijk centrum van de Griekse beschaving, dit is dan ook terug te zien aan de oude Griekse opgravingen met als hoogtepunt de bronzen beelden van Riace. Maar ook de vele middeleeuwse kerkjes en kloosters met hun mozaïekvloeren zijn niet te vermijden. De vakantiehuizen in Calabrië worden omringd door olijfbomen, woest berglandschap en uitgestrekte bossen.

Vakantieplezier in Calabrië

De hoofdstad van de streek Calabrië is Catanzaro. Deze oude stad is gebouwd op drie heuvels. Kenmerkend aan de stad Catanzaro is het historische centrum en de smalle steegjes. Vanuit je vakantiehuis heb je de mogelijkheid om de havenplaats Catanzaro Lido te bezoeken waar je heerlijk kunt slenteren op de lange promenade en pleziervaartuigen kunt bewonderen in de haven.

Groot aanbod van vakantiehuizen in Calabrië

ZieZo Vakantiehuizen biedt prachtige vakantiehuizen in de rustige streek Calabrié aan. Geniet met een vakantiewoning om de omgeving van Calabrië optimaal van de rust!