X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Lago Maggiore

Vakantiehuis aan het Lago Maggiore huren

Het Lago Maggiore mag zich het tweede grootste meer van Italië noemen. Het meer heeft een oppervlakte van ongeveer 212 km² en ligt op de grens tussen Italië en Zwitserland. Het romantische decor van Lago Maggiore is voor vele vakantiegangers de reden om hier hun vakantie door te brengen. De gezellige drukke stadjes met de sfeervolle boulevards aan de glooiende oevers met wuivende palmbomen en exotische planten. Een vakantiehuis met uitzicht op de eilandjes in het meer en de omringde bergen maken een vakantie aan Lago Maggiore nog unieker. Het Lago Maggiore is een verrassend en betoverend meer in het zuiden dat beschermd wordt door de Alpen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

276 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Lago Maggiore

276 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Lago Maggiore vol attracties en bezienswaardigheden

Naast luieren op de stranden van Lago Maggiore en genieten van het aangename klimaat zijn er nog ontelbare mogelijkheden vanuit je vakantiewoning. In het midden van het meer liggen de eilandjes van Borromee. Vanuit de sfeervolle badplaats Stresa heb je elke dag de mogelijkheid om een boottocht te maken naar deze eilanden. Op de top van de berg Monte Mottarone kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de omringde bergen. De top is te bereiken met een kabelbaantje vanuit Stresa.

Natuurliefhebbers vinden slechts op enkele kilometers afstand van de drukke stadjes rondom Lago Maggiore prachtige groene dalen met stromende rivieren, typische Italiaanse dorpjes en bergen en gletsjers die een hoogte bereiken van ruim 3000 meters. De omgeving van je vakantiehuis biedt alle ruimte voor wandelen, mountainbiken en klimmen. Het Lago Maggiore biedt zo ongeveer alles waarvan een sportliefhebber van droomt: zwemmen, vissen, zeilen, roeien en duiken. Naast de mogelijkheden op en in het water zijn er ook voor golfers een aantal mooie golfbanen waar ze zich kunnen uitleven.

Vanuit je vakantiehuis of vakantiepark zijn de steden Milaan, Varese en Lugano binnen handbereik. Ook rondom het Lago Maggiore bevinden zich vele typische Italiaanse dorpjes en steden waar je heerlijk kan slenteren door smalle steegjes, flaneren over de boulevard en genieten van de bezienswaardigheden. Kortom, met een vakantiehuis Lago Maggiore heb je  oneindig veel mogelijkheden vanuit je appartement voor activiteiten en uitstapjes!

Compleet aanbod vakantiehuizen Lago Maggiore

Het Lago Maggiore is een ideale bestemming voor je vakantie. Hier is alles te vinden: prachtige landschappen, aangenaam klimaat, goede wijn, regionale keuken en talrijke mogelijkheden om te zonnebaden, sporten en wandelen. Bij ZieZo vakantiehuizen vind je kwalitatieve vakantiewoningen, vakantieparken en appartementen aan het Lago Maggiore. Wat dacht je van een vakantiewoning aan de oevers van het Lago Maggiore, vakantiehuis met zwembad of een appartement in een nabijgelegen dorpje? Bijkijk het aanbod van ZieZo Vakantiehuizen en vind je gewenste vakantieverblijf in Italië.