X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Emilia Romagna

Vakantiehuis in Emilia Romagna huren

De Italiaanse regio Emilia Romagna ligt in Noord-Italië. De Adriatische kust van Emilia Romagna staat bekend om de lange brede zandstranden die langzaam aflopen in zee. In deze regio liggen prachtige luxe vakantiehuizen en vakantievilla's, zodat je kunt genieten van alle vrijheid wat een vakantiewoning biedt tijdens een vakantie Italië.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

110 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Emilia Romagna

110 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Stedentripje naar de kunststeden van Italië

Kunstliefhebbers kunnen de steden Bologna, Ferrara en Parma bezoeken. Bolonga is tevens de hoofdstad van de regio Emilia Romagna. Deze historische stad is bij uitstek ideaal om te flaneren onder mooie arcades of om een terrasje te pikken en de studentenstad in je op te nemen. De stad Parma is natuurlijk beroemd om de Parmaham en de Parmezaanse kaas, maar er zijn meerdere reden om deze stad te bezoeken, enkele bezienswaardigheden zijn het centrale plein Piazza Garibaldi, de kathedraal Duomo en het paleis Palazzo delle Pilotta.

Neem een duik in zee vanuit je vakantiehuis in Rimini

De belangrijkste badplaatsen aan de Adriatische kust zijn Rimini, Riccione en Cattolica. Rimini is een levendige badplaats met een bruisend nachtleven. Jaarlijks brengen vele jongeren hun feestvakantie hier door. Een vakantiehuis of appartement in Rimini is een echte aanrader, na een verkoelde duik in de Adriatische zee kun je relaxen op een van de prachtige zandstranden. Geniet van een drankje bij een strandtent of op de levendige boulevard van Rimini!

Gastronomisch Emilia Romagna

Proef de lokale gerechten van Emilia Romagna zoals Parma-ham, de Aceto Balsamico di Modena en de Parmigiano-kaas. Er wordt zelfs gezegd dat de keuken van Emilie Romanga de beste is van Italië.

Vakantiehuis & vakantievilla aanbiedingen in Italië

Huur een vakantiehuis in Emilia Romagna en geniet van de culinaire gerechten, prachtige stranden en levendige badplaatsen. Bekijk het aanbod van vakantiehuizen en vakantievilla's in het vakantieland Italië.