X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Sardinië

Vakantiehuis op Sardinië huren

Sardinië, het eiland met de mooie zandstranden, intieme baaien en historische bezienswaardigheden. Het Italiaanse eiland ligt in de Middellandse Zee en ligt ten zuiden van Corsica. Na Corsica is Sardinië het grootste eiland van de Middellandse Zee. Sardinië heeft een 1800 kilometerslange kustlijn. Vooral in het zuiden liggen parelwitte zandstranden. In het oosten en noordoosten zijn de kusten voornamelijk rotsachtig. Naast prachtige zandstranden en de vele watersportmogelijkheden zijn er genoeg andere bezienswaardigheden.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

819 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Sardinië

819 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Ontdek Sardinië tijdens een rondreis

Op Sardinië liggen enkele oude archeologische overblijfselen. Kenmerken van Sardinië zijn de fortificaties op het eiland, bestaand uit torens van los gestapelde standen die onderling met muren zijn verbonden. Vooral in het noorden heb je grote kans dat je oog in oog staat met één van deze 700 prehistorische overblijfselen. Huur een auto en ontdek de verborgen schatten op het eiland of bezoek het gezellige kustplaatsje Porto Cervo. Ervaar de gastvriendelijkheid van de bewoners en de Italiaanse levendigheid.

Luxe vakantievilla's op Sardinië

In Porto Cervo staan prachtige villa's van vele machtige en rijke personen. Maak kennis met de typische Sardinische sfeer in het plaatsje San Pantaleo waar de gezelligheid je tegemoet komt. Andere belangrijke plaatsen op het eiland zijn Sassari, Nuoro, Olbia en Oristano. De hoofdstad van Sardinië is Cagliari.

Vakantiehuizen op Sardinië boek je direct online

ZieZo Vakantiehuizen biedt een duidelijk overzicht van vakantiewoningen en vakantievilla's op het prachtige eiland Sardinië. Een aanrader is om een rondreis door Sardinië te maken en te verblijven in verschillende vakantiehuizen. De beste vakantiehuis aanbiedingen op Sardinië!