X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Umbrië

Vakantiehuis in Umbrië huren

Umbrië, oftewel Umbria, ligt in Centraal-Italië. Deze regio wordt ook wel het 'groene hart van Italië' genoemd. Dankzij de gunstige ligging, de gastvrije bevolking, het mediterraans klimaat, prachtige wijngaarden, glooiende heuvels en kleurrijke zonnebloemvelden is deze regio zeer geliefd bij vakantiegangers.

Breng een bezoek aan de middeleeuwse steden Spello, Todi, Siena en Orvieto. De steden Rome en Florence zijn vanuit Umbrië ook goed te bereiken. De hoofdstad van de regio Umbrië is Perugia. Deze stad ligt op een heuvel boven het dal van de rivier Tiberl.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

123 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Umbrië

123 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Maak een reis door de tijd vanuit je vakantiehuis

Ga vanuit je vakantiehuis in Umbrië op ontdekkingsreis door de verschillende middeleeuwse dorpjes en bewonder de prachtige architectuur van diverse wereldberoemde kunstenaars. De Italiaanse keuken maakt je vakantie in Umbrië compleet. Proef de lokale specialiteiten in één van de vele Italiaanse restaurants rondom het Trasimeense meer.

Puur genieten vanuit je vakantievilla in Umbrië

ZieZo Vakantiehuizen biedt vakantievilla's en vakantiewoningen aan in Umbrië. De mooiste vakantiehuizen in Umbrië in één overzicht. Bekijk de aanbiedingen en boek goedkoop een vakantievilla in Italië.