X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Lombardije | Milaan

Vakantiehuizen in Milaan

Buiten dat Milaan een modestad is valt er meer te beleven tijdens de schitterende stedentrip. Zo kun je genieten van de prachtige kunstwerken van Leonardo da Vinci en vele andere. Of geniet van de gezellige en heerlijke gastronomie in Milaan. Reis met de metro heel Milaan door naar de leukste en gezelligste plekjes van deze fantastische stad! Een appartement is de ideale uitvalbasis voor een stedentripje Milaan.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

16 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Milaan

16 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden in Milaan

Tijdens een weekendje Milaan geniet je optimaal van de prachtige kunstwerken en cultuur die geboden worden in deze stad. Bezoek de Biblioteca Ambrosiana dit is een bibliotheek waar zeldzame handschriften bewaard zijn gebleven. Hoogtepunt in dit museum is de Codex van Atlanticus gemaakt door Leonardo da Vinci. Of ga naar de Santa Maria delle Grazie een zeer populair museum waar je een blik werpt op het Laatste Avondmaal. Ook de kunstgallerie Pinacoteca di Brera en Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica zijn zeker een bezoek waard tijdens een vakantie in Milaan.

Shoppen in modestad Milaan

Dé fashion stad Milaan bied je natuurlijk een compleet aanbod aan winkels waar uitgebreid geshopt kan worden. Via Montenapoleone gelegen aan de Gouden Vierhoek, de Quadrilatero d'Oro vind je mooie modemerken zoals Armani, Versace en Gucci, een plek waar onbetaalbare outfits gekochten kunnen worden. Voor wie iets minder te besteden heeft, kan naar Papiniano en San Donato gaan. Naast namaakartikelen tref je hier ook Italiaanse lekkernijen en hebbedingetjes. Of ga naar Centro Commerciale Oriocenter waar meer dan 200 winkels liggen, dit centrum bevindt zich net buiten het centrum.

Uitgaan in Milaan

Wil je na een dagje shoppen of cultuur snuiven lekker genieten van de rust of van het uitgaansleven dan is Navigli, Teatro alla Scala, San Siro stadion, Hollywood of Alcatraz wat je zoekt. De wijk Navigli is perfect voor een avondje genieten van eten en wijn. Na een heerlijke maaltijd kan hier romantisch gewandeld worden langs het water. Of kies voor een muzikale avond in Teatro alla Scala waar je geniet van een sublieme operavoorstelling. In de wijk San Siro ligt het bekende voetbalstadion van Milaan, genaamd San Siro-stadion. Naast al deze benoemde mogelijkheden liggen in Milaan ook  verschillende nachtclubs zoals Hollywood en Alcatraz waar het nachtleven al vroeg begint, maar zeker ook tot in de late uurtjes doorgaat.

Stedentrip Milaan, het ideale weekendjeweg.

Een appartement in het centrum van Milaan is een ideale basis om de stad te leren kennen. Grote kans dat op ZieZo Vakantiehuizen diverse aanbiedingen van appartementen vermeld staan. Een weekendje naar Milaan kan dus ook goedkoop zijn! In welke wijk je ook op zoek bent naar een appartement, een geslaagd weekendje weg naar Milaan begint altijd bij ZieZo Vakantiehuizen.