X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Stedentrip naar Malaga

Stedentrip naar Malaga

Door: Nicole - Op: 14-06-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Málaga aan de Costa del Sol is een steeds populairdere stad waar jaarlijks ook steeds meer toeristen op afkomen. Het is een stad met een eeuwenoude cultuur en veel oude gebouwen. De stad beschikt over een stadsstrand dat iedere dag veel bezoekers trekt. Málaga is economisch en cultuureel sterk in opmars. Laat jezelf meevoeren door de verschillende eeuwen en geniet van van architectuur gebouwd door de vele volken die Málaga overheersten. Boek jouw reis naar Málaga als je alleen wil genieten van het beste.

Stedentrip naar Malaga

Málaga is stad in het zuiden van Andalucië, Spanje. Het is een stad met een zeer rijke historie en gelegen aan de Costa del Sol. Waar deze stad eerst de functie had tot doorvoerstad van toeristen naar de Costa, wordt Málaga zelf nu ook steeds populairder. Daarnaast ligt het ook op slechts 100 kilometer van de straat van Gibraltar, het wordt omringd door bergen en daarnaast pal aan de Middellandse Zee. Het klimaat is gedurende het gehele jaar ideaal te noemen aangezien het geen extreme zomers kent, maar wel milde winters.

Geschiedenis

Málaga kent een zeer rijke historie. Het werd gesticht als kolonie van de Feniciërs. In deze tijd bloeide de handel. Vanwege de ideale handelspositie werd de stad veroverd door de Carthagers en hierna de Romeinen. Ook de Germanen en Moren werden aangetrokken tot de macht van deze handelsstad. Al deze overheersingen hebben een zeker stempel op de stad weten te drukken. Het moderne Málaga heeft zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke economische en culturele stad met onder andere een eigen Picassomuseum.

Ervaar Málaga zelf

Málaga biedt je zeker wat wils, of je nu op het strand zou willen liggen of de eeuwenoude cultuur van de stad zou willen opsnuiven. Ga bijvoorbeeld eens eten in een van de authentieke restaurantjes die er in de binnenstad te vinden zijn. Daarnaast zijn er diverse strandtenten, kroegen, bars en discotheken waar je kunt genieten van het nachtleven. Je kunt urenlang rondstruinene over de Calle Marqués de Larios, de belangrijkste shopstraat. Je waant je in Málaga door de eeuwen heen en het is dan ook zeker een stad om nooit te vergeten.

Ontdek Málaga

Wil je zelf Málaga in al zijn facetten gaan ontdekken, boek dan jouw vakantie eenvoudig via ZieZo vakanties. Je bent altijd verzekerd van onze uitstekende prijs en kwaliteitverhouding. Daarnaast kunnen wij jou prima service. In Málaga bieden wij uitsluitend de beste appartementen die te vinden zijn op belangrijke punten in de stad en waarbij rekening is gehouden met afstanden tot het strand en bezienswaardigheden. Boek jouw reis naar Málaga dus via ZieZo vakanties voor een onvergetelijke reis!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte