X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Schitterende stedentrip naar Napels

Schitterende stedentrip naar Napels

Door: Nicole - Op: 21-11-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een vakantiebestemming waar iedereen kan genieten van prachtige trekpleisters, mooie natuur en leuke activiteiten? Kies voor Napels gelegen in Italie. En de liefhebbers van het Italiaanse eten zullen hier helemaal opgaan in hun vakantie. Napels barst namelijk van de heerlijke Italiaanse restaurantjes in kleine steegjes. Benieuwd naar wat Napels jou kan bieden, lees hier verder.

Schitterende stedentrip naar Napels

Napels is de stad van de Italiaanse maffia en de donkere steegjes met eeuwige waslijnen. Dat is het beeld wat de gemiddelde toerist heeft van de Italiaanse stad, maar natuurlijk heeft Napels veel meer te bieden dan dat. De bezienswaardigheden die deze stad rijk is, zijn verrassend en anders waardoor de stad een typische sfeer krijgt.

Bijzondere hotspots

Bella Napoli heeft twee grote kastelen genaamd Castell Nuovo van Alfonso l en Castell dell 'Ovo, letterlijk vertaald het eierkasteel. De laatste was vroeger de plek van vele legenden en tot voor 1975 militair gebied. Pas vanaf dat jaar is het mogelijk voor toeristen om het indrukwekkend kasteel te bezoeken. Ook kun je letterlijk en figuurlijk de onderwereld van Napels ingaan in het Napoli Sotterranea. Dit is een stad onder de stad Napels waar je kan lopen door ondergrondse gangen en holtes die ooit in de oudheid zijn aangelegd. Via Piazza San Gaetano voeren 140 traptreden je naar deze onderwereld.

Andere trekpleisters

Een andere bijzondere bezienswaardigheid is San Gregorio Armeno waar het hele jaar daar kraampjes met kerststalletjes staan om te bekijken en te kopen. Vooral in de kerstperiode is het hier een grote drukte.  Tot slot zijn ook het Piazza Plebiscito met de ronde kerk en Galleria Umberto zeker de moeite waard bij een stedentrip in Napels. En natuurlijk niet te vergeten, een bezoekje aan de onder lava bedolven stad Pompeii bij de Vesuvius!

Napolitaanse pizza

Ben je in Napels, dan kom je er niet onderuit: Pizza! De pizza Margaritha is namelijk uitgevonden in Napoli, dat is alleen al een goede reden om in deze stad het bekendste gerecht uit Italië te proeven. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken voor een goede pizzeria, want Napels is er vol van! Vooral in het centrum aan de Via dei Tribunali (de oudste straat van de stad) vind je vele betaalbare trattoria's.

Tot slot een goede tip

Ondanks de typische sfeer van de stad en al haar bijzonderheden is het vooral ook oppassen geblazen in het verkeer. Met de auto op pad in de stad is sowieso een grote afrader, tenzij je levensmoe bent. Maar ook te voet moet je goed uitkijken. Het verkeer in Napels claxonneert namelijk permanent en stoplichten en rijrichtingen lijken niet te bestaan. Bovendien betekent een zebrapad in Napels niet dat auto's stoppen om je veilig over te laten steken, nee je moet op eigen houtje zien over te steken.

Wil jij Napels gaan ontdekken en deze trekpleisters bezoeken? Boek dan voordelig online een vakantiehuisje van ZieZo. Wij bieden je een groot aanbod van diverse vakantiewoningen gelegen op verschillende plekken in Napels. Ga voor een prachtige trip naar Napels in Italië.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Isastia 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Camping Village Baia Domizia (BDO126) 5 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Primula 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Carlino 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Riviera Massa 5 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte