X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Valetta de culture hoofdstad van Malta

Valetta de culture hoofdstad van Malta

Door: Jeroen - Op: 01-05-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Valletta is een fantastische vakantiebestemming dat gelegen is op het eiland Malta. Wanneer je op zoek bent naar een leuk vakantie eiland met karakteristieke plekken zit je hier zeker goed! Daarnaast kun je ook heel goed shoppen, uitgaan en relaxen op het strand. Ben je graag voorzien van lekker eten? Ook dat is geen probleem! Er zijn vele leuke eettentjes van hippe loungebars tot dat leuke karakteristieke restaurantje. Voor een ieder wat wils dus!

Valetta de culture hoofdstad van Malta

Wanneer je nog niet op het mediterrane eiland genaamd Malta bent geweest moet je dit eiland beslist eens bezoeken. Niet voor niets is Valletta kandidaat voor de culturele hoofdstad van de Europese Unie in 2018. Valletta is van oudsher een echte vissersstad, dankzij zijn haven vormde het een belangrijk handelspunt in Middellandse Zee. Mede door zijn rijke geschiedenis is Valletta een karakteristieke stad. Nagenoeg alle oude elementen van de stad zijn bewaart gebleven.

De haven van Valletta

Wanneer je Valletta bezoekt moet je beslist de haven bekijken. Hier ga je honderden jaren terug in de tijd. Je ziet zelfs nog de kanonnen op de kade staan. Bovendien heb je een prachtig uitzicht over de stad. Naast de verschillende bezienswaardigheden bij de haven kun je hier ook heerlijk gaan genieten van een hapje en een drankje! Er zijn vele leuke plekjes met een prachtig uitzicht. Mede door het karakter van de stad staan de dagen en avonden van Valletta in het teken van gezellig samen zijn.

Even heerlijk tot rust komen

Wanneer je de stad Valletta eens goed hebt bekeken kun je ook een dagje heerlijk gaan ontspannen! Malta biedt mooie stranden en een strak blauwe zee! Daarnaast is de temperatuur van het water ook nog eens zeer aangenaam. Wanneer je helemaal bent bijgekomen en terug bent gekeerd naar je vakantiehuis kun je jezelf op gaan maken voor een leuke stapavond. Valletta heeft vele kroegen en enkele leuke clubs. Je zult hier gegarandeerd een leuke tijd beleven! We wensen je heel veel plezier op dit voor velen onbekende stad op wellicht het mooiste eiland van de Middellandse Zee.

Voordelen ZieZo vakantiehuizen

Bij ZieZo ben je altijd verzekerd van een lage prijs, goede service en de populairste vakantiebestemmingen. Onze trendwatchers zijn elke dag weer op zoek naar de nieuwste locaties waar men graag naar toe zou willen gaan. Vervolgens worden er verschillende accommodaties bekeken die in aanmerking komen voor onze website. Zodoende ben je altijd verzekert van het beste van het beste!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte