• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Malta

Vakantiehuis op Malta

De Zuid-Europese dwergstaat bestaat uit de eilanden Malta, Comino en Gozo en veel kleine onbewoonde eilanden. Deze eilandengroep is gelegen in de Middellandse Zee. Malta heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot vierduizend jaar voor Christus. Op de eilanden zijn dan ook nog vele overblijfselen te vinden zoals vele katholieke kerken. De Maltese eilanden zijn te beschrijven als één groot openluchtmuseum. Een vakantie op Malta is zeer geliefd bij de toeristen vanwege het aangename klimaat, de vriendelijke bevolking, de schilderachtige dorpjes en de kleurrijke vissershaventjes. De natuur op Malta kenmerkt zich door de vele stranden, intieme baaitjes en rotsachtige inhammen. Op Malta zijn charmante vakantiehuizen en appartementen te vinden waar u optimaal kunt genieten van een vakantie!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

13 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Malta

13 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen op Malta - Dichtbij vele bezienswaardigheden

Op de eilanden zijn geen grote steden te vinden maar de plaatsen St. Pauls'Bay, Mellieha Bay, St. Julians, Buggiba en Sliema zijn geliefde badplaatsen met uitstekende watersportmogelijkheden, uitgaansgelegenheden en gezellige steegjes. In de 16de eeuw is de hoofdstad Valletta gebouwd. Deze stad is gebouwd in de barokstijl, deze bouwstijl is te zien bij de vele kerken en paleizen. Naast dat het centrum van Valletta vermeld staat op de werelderfgoedlijst zijn er nog meerdere werelderfgoederen op Malta te vinden. Vanuit je vakantiehuisje is het aan te raden om de megalithische tempels van Malta en het ondergrondse complex Ħal Saflieni Hypogeum in het kleine plaatsje Paola te bezoeken.

Malta is een prachtig eiland om op vakantie te gaan. Het decor van Malta is dan ook niet voor niets als filmset gebruikt bij meerdere films zoals Alexander en Gladiator. Ook op Gozo en Comino is het tijdens een vakantie goed vertoeven. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de zogenaamde blue lagoon op het eiland Comino. Deze baai is wereldberoemd om zijn helderblauwe water. Kortom een vakantie op eilanden Malta, Comino of Gozo beleef je optimaal met een appartement of vakantiehuis aan zee in de geliefde badplaatsen. Vanuit je vakantiehuis kun je heerlijk zonnebaden op het strand, heb je vele mogelijkheden mbt watersport (duikvakantie, zeilvakantie) of een uitstapje maken naar een van de vele bezienswaardigheden.

Online appartementen en vakantiehuizen op Malta boeken

Als je enthousiast geworden bent over een vakantie op Malta, bekijk dan de last minute vakantiehuizen en appartementen in de leukste badplaatsen. Een perfecte en goedkope vakantie naar Malta vind je bij ZieZo Vakantiehuizen. Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om een overzicht te krijgen van gepaste vakantiehuisjes met de gewenste faciliteiten en ligging. Een vakantie op Malta is pas compleet met een kleurrijk vakantiehuis of appartement!