Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | City trip: Antwerpen

City trip: Antwerpen

Door: Nouschka - Op: 14-10-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wil jij er binnenkort eens een lekker weekendje tussenuit? Kies dan nu voor de mooie Belgische stad; Antwerpen. Dankzij de korte reistijd, kun je optimaal genieten van de tijd die je in Antwerpen hebt. Daarnaast ligt deze stad in het Nederlands gedeelte van België, waardoor je niet tegen een taalbarrière oploopt. Kom nu snel uitgebreid shoppen en ontdek de kunst en cultuur van deze historische stad. Ga nu genieten in Antwerpen van de Belgische gastvrijheid, behulpzaamheid en de bijzondere activiteiten.

City trip: Antwerpen

Ben jij van plan om binnenkort een weekendje weg te plannen, maar heb je nog geen geschikte bestemming gevonden? Kijk dan eens naar alle mogelijkheden die de stad Antwerpen jou te bieden heeft. Deze stad, gesitueerd in België, is gelegen aan rivier de Schelde en wordt ook wel de diamantenstad van Europa genoemd. Het voordeel van Antwerpen is dat het net over de grens gelegen is, waardoor er geen lange reistijd is, terwijl je in de stad wel dat echte buitenlandgevoel krijgt. Wil jij dus optimaal kunnen genieten van jouw verblijf in het buitenland, zonder al die lange en ingewikkelde reisschema's? Kies dan voor het lekker dichtbij gelegen Antwerpen en boek een prachtig appartement in deze stad hier online.

Kunst en cultuur

Antwerpen beschikt over een schat aan kunst en cultuur. Zodra je de stad binnenkomt valt je oog al meteen op de bijzondere architectuur, die overal terug te vinden is in de stad. In het hart van de stad zijn een aantal musea gelegen, die allen over een apart thema beschikken, met werkelijk prachtige kunststukken. Zo geeft bijvoorbeeld het modemuseum de geschiedenis van de mode en textiel weer. Een ander bekend museum bevindt zich net buiten de stad, op ongeveer 30 minuutjes met de trein, dit is namelijk het Middelheimmuseum. Hier draait het zowel om de kunst als om de natuur. In de natuurlijke omgeving staan allerlei bijzondere beelden. Wil jij gratis genieten van de cultuur kies er dan voor om naar het MAS te gaan. Dit musuem is gelegen aan de haven en in bepaalde delen van het museum hoef je geen entree te betalen.

Grote winkels, kleine boetiekjes

Antwerpen is niet alleen bekend om de kunst en cultuur, maar je kunt er ook heerlijk shoppen. Neem eens een kijkje in de grote winkelgelegenheden, of ga juist op zoek naar unieke en bijzondere kleding in de kleine boetiekjes die de stad rijk is. In de stad vind je de grote modeketens zoals Forever21 (een echte aanrader), Zara, meerdere H&M, Pull&Bear en Mexx. Maar daarnaast vind je er ook vele kleine boetiekjes met een vintage kleding collectie, scoor hier een iemand dat niemand anders heeft. Het is haast onmogelijk om alle winkels in één dag te bezoeken. Daarom is het zeker de moeite waard om er een heel weekend van te maken. Op onze website vind je een groot aan appartementen dicht bij het centrum waar je een weekendje kunt verblijven. Daarnaast is het ook mogelijk om een geheel huis te boeken waar je met je gehele gezin kunt verblijven. Zo kun je optimaal genieten van al het moois dat de grootste Vlaamse stad in België te bieden heeft.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte