X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Ga op golfvakantie

Ga op golfvakantie

Door: Nicole - Op: 24-10-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Je houdt ervan om een balletje te wagen op de golfbaan en je bent opzoek naar een golfvakantie met een geschikte accommodatie dichtbij de golfbaan? Bij ZieZo Vakantiewoningen kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Golfen is de ideale manier om lekker even te ontspannen. En daar hoort een luxe accommodatie natuurlijk ook bij! In combinatie met een accommodatie van ZieZo Vakantiewoningen wordt er jou een actieve golfvakantie gegarandeerd. Zowel voor een vakantiehuis in het binnenland als in het buitenland kun je hier online je ideale golfvakantie met accommodatie samenstellen.

Houd jij van een ontspannen vakantie? En scoor jij graag een balletje op de golfbaan omringd door  bergen of door de mooie natuur? Dan is een golfvakantie wat voor jou! Bezoek de golfbanen en geniet van buitenlucht, de lokale keuken en de adembenemende uitzichten. Golfen is dé ideale manier voor totale ontspanning. Het voordeel van golfen is dat het ook nog eens sportief is!

Golfvakanties in Europa

Europa biedt vele mogelijkheden voor een ideale golfvakantie. Denk bijvoorbeeld aan landen zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Een balletje afslaan in de tropische temperaturen en genieten van het prachtige uitzicht. Overdag ben je lekker sportief bezig met vrienden of familie en 's avonds geniet je van een heerlijk diner met een lekker glaasje wijn. Wat wil je nog meer?  Of combineer je golfreis met de omgeving. Leer de omgeving kennen en speel daarnaast golf op een van de vele golfbanen die jouw bestemming te bieden heeft. Extra genieten dus!

Bekijk online ons complete aanbod

ZieZo heeft speciaal voor jou een groot aanbod aan golfvakanties samengeteld. Of je nu opzoek bent naar een accommodatie in zowel binnenland als buitenland, bij ZieZo Vakantiewoningen kan het allemaal! Huur voordelig een accommodatie dichtbij de golfbaan. Onze accommodaties liggen op de mooiste plekjes, wat je je maar kunt wensen. Zo kun je optimaal gaan genieten van je welverdiende golfvakantie! Op onze website kun je online ons complete aanbod aan vakantiehuizen, residenties en villa's bekijken. Stel jouw golfbestemming dus snel online samen en pak je golftas! Maak het mee met ZieZo Vakantiewoningen!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte