• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Polen | Pommeren

Vakantiehuis in Pommeren huren

Pommeren ligt in het noordwesten van Polen. De lange kustlijn en de vele meren maken Pommeren tot één van de meest aantrekkelijke vakantiegebieden van Polen. De 200 meren die met elkaar verbonden zijn door riviertjes zijn uitstekend geschikt voor allerlei watersporten, zoals zeilen, vissen en kanoën.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

29 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Pommeren

29 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Pommeren

Vergeet niet je verrekijker mee te nemen tijdens wandelingen of fietstochten. In Pommeren vind je namelijk zeer uiteenlopende vogelsoorten. Het landschap van Pommeren bestaat ook uit een 500 kilometerslange kustlijn met romantische strandjes en rotswanden. De traditionele badplaatsen zijn een bezoek waard. Heerlijk slenteren langs de kust en op het terras een verkoelend drankje drinken.

Tijdens een wandeling zul je weinig andere toeristen treffen, dit gebied is namelijk nog niet ontdekt door het massatoerisme. De lange routes leiden je naar oude boerderijen en schilderachtige dorpjes. Dus vanuit je vakantiehuis in dit stukje Polen is het puur genieten van de stilte in de ongerepte natuur. De havensteden Stettin en Kolbrzeg zijn niet meer weg te denken uit het Pommerse landschap.

Unieke vakantiehuizen in Pommeren

Een vakantiehuis in Pommeren is genieten van een onontdekt gebied in Polen. Ontdek de gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking en laat je verleiden door de charme van Polen. Een vakantiehuis in Polen biedt comfort, privacy en een onvergetelijke vakantie! ZieZo Vakantiehuizen biedt een divers aanbod vakantiewoningen in Polen.