• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Polen | Tatra

Vakantiehuis in het berggebied Tatra huren

De Hoge Tatra is het enige Alpine gebergte in Polen. Het landschap is prachtig; steile bergen, meren, valleien, watervallen en grotten. Een diversiteit aan flora en fauna. Het gebied telt maar liefst 1500 verschillende plantensoorten. Dankzij de prachtige natuur is dit gebied in Polen ideaal om een vakantiehuis te huren.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

26 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Tatra

26 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis zomer & winter

In de zomer verblijven hier vele vakantiegangers in een vakantiehuisje om prachtige wandelingen te maken. In de winter is de Hoge Tatra een zeer geliefd wintersportgebied. Het skiseizoen loopt van eind november tot april. Dankzij de grote hoeveelheid sneeuwval zijn er vele vormen van wintersport mogelijk.

Skivakantie Zakopane

Een populaire wintersportplaats in de Hoge Tatra is Zakopane. Deze wintersportbestemming heeft alle ingrediënten om voor een geslaagde wintersportvakantie te zorgen. In de avond heb je de mogelijkheid om gezellig de kroeg in te duiken of te dansen in de disco's.

Vakantie in Polen vier je met een vakantiehuis

ZieZo Vakantiehuizen biedt vakantiehuizen en vakantiewoningen in Hoge Tatra. Ontdek dit prachtige deel van Polen tijdens een vakantie. En geniet van de natuur in Polen tijdens een wandeling of skivakantie.