X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Polen | Tatra

Vakantiehuis in het berggebied Tatra huren

De Hoge Tatra is het enige Alpine gebergte in Polen. Het landschap is prachtig; steile bergen, meren, valleien, watervallen en grotten. Een diversiteit aan flora en fauna. Het gebied telt maar liefst 1500 verschillende plantensoorten. Dankzij de prachtige natuur is dit gebied in Polen ideaal om een vakantiehuis te huren.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

74 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Tatra

74 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis zomer & winter

In de zomer verblijven hier vele vakantiegangers in een vakantiehuisje om prachtige wandelingen te maken. In de winter is de Hoge Tatra een zeer geliefd wintersportgebied. Het skiseizoen loopt van eind november tot april. Dankzij de grote hoeveelheid sneeuwval zijn er vele vormen van wintersport mogelijk.

Skivakantie Zakopane

Een populaire wintersportplaats in de Hoge Tatra is Zakopane. Deze wintersportbestemming heeft alle ingrediënten om voor een geslaagde wintersportvakantie te zorgen. In de avond heb je de mogelijkheid om gezellig de kroeg in te duiken of te dansen in de disco's.

Vakantie in Polen vier je met een vakantiehuis

ZieZo Vakantiehuizen biedt vakantiehuizen en vakantiewoningen in Hoge Tatra. Ontdek dit prachtige deel van Polen tijdens een vakantie. En geniet van de natuur in Polen tijdens een wandeling of skivakantie.