• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Cyprus

Vakantiehuis op Cyprus

Cyprus is het meest oostelijke eiland in de Middellandse Zee. Als je een zonzekere vakantie wilt, dan is een vakantiehuisje op Cyprus een aanrader. Het eiland Cyprus is namelijk één van de meest droogste en warmste eilanden in de Middellandse Zee. Cyprus heeft alle ingrediënten voor een prachtige vakantie: natuurlijk zon en mooie zandstranden, maar ook bijzondere bezienswaardigheden, authentieke vissersdorpjes, cultuur, goede restaurants, vele uitgaansgelegenheden en charmante vakantiehuisjes.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

157 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Cyprus

157 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen op Cyprus

Cyprus is een klein land maar behoort tot de grootste eilanden in de Middellandse Zee. Naast relaxen op het strand is er op Cyprus nog genoeg te beleven. Maak een jeepsafari en ontdek het binnenland met de bijna 2000 meter hoge bergtoppen van het Troodosgebergte. Een andere leuke excursie is een boottocht naar Egypte of Israël. Wil je echt de cultuur van Cyprus leren kennen, dan is een Cypriotische avond onvergetelijk. Een vakantie op Cyprus is niet compleet zonder een uitstapje aan de oude hoofdstad Nicosia. Deze stad beschikt over een oud en nieuw gedeelte. De volgende plaatsen op Cyprus zijn erg in trek voor het huren van een vakantiehuisje of appartement: Larnaca, Limassol, Ayia Napa, Nicosia en Paphos.

Een strandvakantie in Paphos

De stad Paphos is oorspronkelijk een vissersdorp dat uitgegroeid is tot een levendige badplaats. Er wordt zelfs gezegd dat Paphos de geboorteplaats is van de godin Aphrodite. Een vakantie Paphos is pas voor de cultuurliefhebbers compleet als ze de kerk Agia Solomoni en het huis van Dionysios met de prachtige mozaïekvloer bezocht hebben. Vanwege de grote vraag biedt ZieZo Vakantiehuizen diverse appartementen en vakantiehuizen in Paphos.

Een zonvakantie in Ayia Napa

Ayia Napa is oorspronkelijk een klein vissersdorpje, vandaag de dag is het één van de belangrijkste toeristische badplaatsen van Cyprus. Het is een levendige stad met vele bars, clubs en in de avonden opvallende neonverlichtingen. Opvallend tijdens een vakantie in Ayia Napa is de grote hoeveelheid fastfoodketens. Ook op het strand is het goed vertoeven. Geniet van het zomerse klimaat of maak gebruik van de vele watersportfaciliteiten. Hier duiken of snorkelen is zeker aan te bevelen. Ayia Napa heeft alle ingredienten voor een zonovergoten zonvakantie in Cyprus.

Breed aanbod vakantiehuizen en appartementen op Cyprus

In de zomer is Cyprus een levendig eiland. Niet alleen jongeren boeken massaal hun vakantie naar Cyprus, ook gezinnen brengen hun vakantie hier graag door in een luxe vakantiehuis of goedkoop appartement. Bekijk op de ZieZo Vakantiehuizen website het uitgebreide aanbod van vakantiewoningen en appartementen op Cyprus in onder andere Paphos, Ayia Napa en Limmasol. Een vakantiehuis op Cyprus is vanwege het afwisselende landschap, prachtig stranden en aantrekkelijke klimaat een uitstekende vakantiebestemming.