• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Slovenië

Vakantiehuis in Slovenië

Een goede omschrijving van een vakantie in Slovenië is: cultuur, bebossing en bergen. Het is dan ook één van de groenste landen van Europa. Vooral de Sloveens Alpen is uitermate geschikt voor prachtige wandelingen en fietstochten. Het noorden van Slovenië heeft vele geneeskrachtige bronnen en hier liggen dus de vele kuuroorden waar vakantiegangers weer helemaal tot rust komen. De gastvrije bevolking en een overvloed van heerlijke traditionele gerechten maken een vakantie in een vakantiehuis in Slovenië onvergetelijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

47 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Slovenië

47 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in Slovenië - Ontdek de natuur!

Opmerkelijk in het zuiden en zuidwesten van Slovenië zijn de mooie grotten (jama's) die zich gevormd hebben in een poreuze kalkgesteente. De grotten zijn populaire toeristische attracties in Slovenië, ze staan dan ook niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Slovenië beschikt over één nationaal park, namelijk Triglavski narodni Park. Dit park ligt in de Julische Alpen en heeft een overvloed van prachtige watervallen die elk een eigen karakter hebben.

Strandvakantie Slovenië

Naast een prachtige natuur heeft Slovenië ook mooie zandstranden voor de ultieme strandvakantie. Slovenië heeft acht stranden met een blauwe vlag. Een blauwe vlag is een keurmerk van Foundation for Environmental Education (FEE) en geeft aan dat het schone stranden zijn met goed zwemwater. Dus huur een vakantiewoning aan zee in Slovenië en je bent verzekerd van veel zwem- en strandplezier!

Stedentrip Ljubljana

De hoofdstad van Slovenië is Ljubljana. Het is een kleine stad met een wonderbaarlijke binnenstad met veel bezienswaardigheden.Tijdens een stedentrip Ljubljana kun je prachtige gebouwen bewonderen waaronder het kasteel Ljubljanski Grad en de kathedraal Semenisce. En bezoek in Ljubljana de drie bekende bruggen!

Diverse vakantiehuizen in Slovenië

Bekijk bij ZieZo Vakantiehuizen het aanbod van vakantiewoningen en vakantieparken in Slovenië. Aan jou de keus of je kiest voor een vakantiehuis aan strand of in het binnenland van Slovenië.