X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Spanje | Barcelona

Vakantiehuis in Barcelona huren

Een stedentrip of een vakantie in de omgeving van Barcelona is echt de moeite waard. De prachtige kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars, de ligging aan het strand, het hippe uitgaansleven en de heerlijke Spaanse keuken maken Barcelona tot een perfecte cocktail voor een onvergetelijke stedentrip! Barcelona is de hoofdstad van de regio Catalonië en is ongetwijfeld één van de populairste vakantie streken van Europa!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

52 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Barcelona

52 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden in Barcelona

Er is genoeg te zien en te doen tijdens een weekendje Barcelona. Bezoek de beroemde kerk, Sagrada Famila waar nog steeds aan gebouwd wordt, waarna je je reis vervolgt met een bezoek aan Park Guell. In dit park vind je kunstwerken van Gaudi waarin mozaïek verwerkt is. Ook het L'Aquarium de Barcelona is een trekpleister van deze stad, het is de op één na grootste aquarium van Europa. Het wereldberoemde voetbalstadion Camp Nou is natuurlijk ook een plek die bezocht dient te worden.

Stedentrip Barcelona, shop till you drop

Tijdens een citytrip in Barcelona kan een goede shopdag natuurlijk niet uitblijven. Ook op dit gebied heeft Barcelona veel te bieden. La Rambla is de beroemde boulevard van de stad waar naast prachtige winkels, straatartiesten gevonden kunnen worden die het straatbeeld gezellig maken. Gelegen aan de La Rambla ligt de grote vers markt Mercat de la Boqueria. Maar niet alleen deze straat is een plek waar gewinkeld kan worden tijdens een weekendje Barcelona ook Passeig de Gracia is een walhalla voor winkelliefhebbers. Deze straat is maar liefst 3 kilometer lang en bied je winkels uit het hogere segment. Rust even uit op het uitgestrekte plein Plaça de Catalunya. Dit plein met de prachtige standbeelden, de kleurrijke siertuinen, de stenen banken en de grote fontein is het hart van Barcelona.

Kunst in Barcelona

Wil je genieten van kunst ga dan naar Casa Mila, Picasso Museum of Fundació Joan Miró. Casa Mila wordt gekenmerkt door de prachtige buitenkant van het gebouw deze ziet er rotsachtig en golvend uit. Het Picasso Museum is een museum geheel gewijd aan de beroemde schilder Picasso. In dit museum vind je werken uit de periode 1890 – 1957 verdeeld over 35zalen. Ook Fundació Joan Miró is een museum wat zeker bezocht moet worden. Het is gericht op moderne kunst en biedt zeer uiteenlopende kunstwerken. Ook het Macba museum is een aanrader, dit museum is gespecialiseerd in het tonen van moderne kunst. Naast dat je hier mooie kunstwerken kunt bekijken, kun je ook de uitgebreide bibliotheek bezoeken of de museumwinkel.

Appartement en vakantiehuis aanbiedingen in Barcelona

Het aanbod van vakantieverblijven is zeer uitgebreid in Barcelona, zo kun je kiezen uit een vakantiehuis in de omgeving van Barcelona of een  appartement in het centrum van Barcelona. Een weekendje weg naar Barcelona is waarschijnlijk niet genoeg om al deze prachtige bezienswaardigheden te bezoeken, maar het begin is gemaakt.