• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Spanje | Gran Canaria

Vakantiehuis op Gran Canaria huren

Niet ver verwijderd van de Noord-Afrikaanse kust vindt men een typisch Spaans eiland, genaamd Gran Canaria. Het middelste eiland van de Canarische Eilanden met de ronde vorm is Gran Canaria, met Las Palmas de Gran Canaria als hoofdstad. Dit één na grootste eiland van de Canarische Eilanden is perfect voor een zomervakantie en overwintervakantie, vanwege het uitstekende klimaat gedurende het gehele jaar.

Tevens beschikt Gran Canaria over sfeervolle badplaatsen, zonovergoten zandstranden en een verrassend achterland. De vriendelijke bevolking en de vele excursiemogelijkheden maken een vakantie Gran Canaria nog meer dan de moeite waard.  Des te meer reden om te kiezen voor een appartement of vakantiehuis op Gran Canaria. Een vakantie op de Canarische Eilanden vier je natuurlijk op Gran Canaria, samen met ZieZo Vakantiehuizen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

151 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Gran Canaria

151 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Badplaatsen Gran Canaria

Gran Canaria kent vele populaire badplaatsen waar toeristen over de hele wereld hun vakantie doorbrengen. De oudste badplaats op het eiland heet Maspalomas, dat op één van de meest zuidelijke puntjes van het eiland ligt. Maspalomas beschikt over uitstekende faciliteiten die een vakantie op Gran Canaria tot een succes maakt! In het kleine centrum van Maspalomas vind je leuke terrasjes, restaurants, winkeltjes en natuurlijk geriefelijke appartementen. Vanuit Maspalomas is Playa del Inglés eenvoudig te bereiken, deze plaats ligt ongeveer op 4,5 kilometer afstand van Maspalomas.

De meest bekende badplaats op Gran Canaria is Playa des Inglés, vrij vertaald betekent dit: 'Strand van de Engelsen', vanwege de kolonisering van de Engelsen in vroeger jaren. Met een appartement in Playa del Inglés ben je verzekerd van een bruisend uitgaansleven, lange zandstranden en uitstekende watersportfaciliteiten. Wil je liever in een rustigere omgeving van Playa del Inglés verblijven, dan is een vakantiehuis misschien iets voor jou! Andere kleine vakantieoorden op Gran Canaria, waar vakantiehuizen en appartementen te huur zijn,  zijn onder andere: Puerto Rico, Playa Meloneras en Bahia Feliz. Deze bestemmingen op Gran Canaria zijn ideaal voor zonaanbidders en rustzoekers. Iedere vakantieplek op Gran Canaria heeft  zijn  eigen charme en unieke uitstraling.

Bezienswaardigheden Gran Canaria

Een appartement of vakantiehuis op Gran Canaria is een ideaal startpunt voor excursies. In de badplaats Maspalomas staat de bekende vuurtoren El Faro. Een leuke activiteit voor de echte waterrat is het waterpark Aqualand in Maspalomas. De meeste bezienswaardigheden van het Canarisch Eiland zijn echter niet in het zuiden te zien. Het is daarom de moeite waard om een auto te huren en de Noordelijke regio van Gran Canaria te verkennen. Zo vind je Dedo de Dios, oftewel 'Gods vinger' in dit gebied. Ook de rumfabriek in Arucas, Cruz de Tejada en Roque Nublo zijn echte bezienswaardigheden die jouw verblijf op Gran Canaria extra speciaal maken.

Andere excursiemogelijkheden tijdens een vakantie op Gran Canaria zijn een jeepsafari in het achterland, bezoek aan de hoofdstad Las Palmas en een schitterende boottocht langs de kustlijn. Kortom, met een vakantiehuis of appartement op Gran Canaria heb je genoeg mogelijkheden om meer te zien en te beleven dan alleen zon, zee en strand.

Vakantiehuizen en appartementen op Gran Canaria te huur

ZieZo Vakantiehuizen biedt online een groot aanbod van appartementen en vakantiehuizen aan om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Onze online vakantiehuis aanbiedingen zullen jouw verrassen en jouw verzekeren van een voordelige vakantie op Gran Canaria. Huur een vakantiehuis op Gran Canaria en ervaar zelf waarom ZieZo Vakantiehuizen dit eiland als één van de mooiste eilanden van Europa typeert.