Overwinteren in Spanje

Door: Michel - Op: 12-11-2019 - Gewijzigd: 14-11-2019
Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Overwinteren in Spanje
De koude, donkere wintermaanden in Nederland met regen en sneeuw zijn niet bevorderlijk voor je humeur. Het liefst ontvluchten we deze wintermaanden in Nederland. Je zit nou eenmaal lekkerder in je vel en je voelt je gelukkiger wanneer de temperaturen aangenaam zijn in combinatie met het schijnende zonnetje. Overwinteren in Spanje is dé ultieme manier om regen, sneeuw en kou in Nederland te ontvluchten. Populaire Spaanse zomerbestemmingen kunnen tegen vallen wanneer je deze zomerbestemmingen bezoekt in de wintermaanden. Sommige gedeeltes van Spanje kunnen in de wintermaanden aanvoelen als spooksteden. Ontdek welke Spaanse bestemmingen perfect zijn om te overwinteren in het aangename Spanje!  

Het is erg populair om te overwinteren in Spanje

Spanje is een populair vakantieland. Spanje ligt dicht bij Nederland en de weersomstandigheden zijn bijna altijd ideaal. Niet te vergeten dat Spanje veel te bieden heeft: strand, bezienswaardigheden, cultuur en het Spaanse eten lust iedereen wel! Nederland is niet alleen in de zomer een populaire bestemming, ook trekt Spanje veel gepensioneerde in de wintermaanden. Er zijn veel bestemmingen in Spanje waar je prima kunt overwinteren!

Voor iedereen bereikbaar: Benidorm

Het overwinterparadijs van Spanje: Benidorm! Tijdens de wintermaanden kun je genieten van aangename temperaturen, zandstranden, sfeer en gezellige wandelboulevards. Benidorm is voor iedereen bereikbaar door de vele verblijfsmogelijkheden die het biedt. Verblijf je in een hotel, vakantiewoning of op de camping?

Voel je een Spanjaard in Alicante

Wil jij je een echte local voelen wanneer je overwintert in Spanje? Kies er dan voor om te overwinteren in de Spaanse stad: Alicante! Deze Spaanse overwinterbestemming is super gemakkelijk te bereiken, doordat het een eigen vliegveld heeft! Het maakt niet uit hoe lang je wilt overwinteren in het Spaanse Alicante, je zult je nooit vervelen. Alicante heeft veel bezienswaardigheden en is een hele boel gezellige eetgelegenheden rijk.

De ultieme rust in de Costa de Almería

Wil jij overwinteren in Spanje om écht te genieten van de warme temperaturen? In dit gedeelte van Spanje worden jaarlijks de hoogte temperaturen tijdens de wintermaanden gemeten. Costa de Almería is zeer geliefd bij natuurliefhebbers! Ga erop uit, en bezoek alle bezienswaardigheden met de fiets of gewoon met de voet. Doordat Costa de Almería niet de meest toeristische plek van Spanje is, is deze bestemming perfect om te overwinteren wanneer je van rust houdt.

Altijd in beweging in Málaga

Wanneer je tijdens de wintermaanden verblijft in Málaga zul je je geen seconde vervelen. Deze overwinterbestemming in Spanje bruist! De temperaturen zijn het hele jaar door aangenaam, dit zorgt ervoor dat je veel kunt ondernemen tijdens het overwinteren in Spanje.

Tips om goedkoop te overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje kun je zo duur maken als dat je zelf wilt. Het is belangrijk om voorafgaand van de overwintering een budget vast te stellen. Zo weet je precies wat wel en niet kan. Alle dagelijkse kosten die je in Nederland maakt zoals boodschappen doen, uit eten en kleding kopen zul je tijdens de overwintering ook blijven doen, alleen nu doe je deze uitgave in Spanje. Wanneer je goedkoop wilt overwinteren in Spanje is het belangrijk om een passende accommodatie te kiezen, die past bij jouw budget.

Een overwintering op de Spaanse camping kan goedkoper zijn dan een Spaans hotel, maar heb je wel eens gedacht aan vakantiehuisje? Als je een budget hebt, valt dit prima te combineren met een vakantiehuis. Vaak zijn er goede deals te vinden en kun je het zelf zo duur of goedkoop maken als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan het zelf koken van maaltijden wat mogelijk is in een vakantiehuisje. Hoe langer je in Spanje verblijft, hoe goedkoper het in zijn algeheel wordt. Veel Spaanse verhuurders geven namelijk korting wanneer je voor een langere periode overwintert in Spanje! Daarom is een vakantiehuisje in Spanje een ideale oplossing als je goedkoop wilt overwinteren, maar toch nog een bepaalde mate van luxe verlangt.

Overwinteren in Spanje met exclusieve korting!

Sta je nu op het punt om een vakantie te boeken voor 3 weken of langer, wacht dan even! Als je via ZieZo Vakantie boekt kun je van ons een exclusieve korting ontvangen. Deze korting is mogelijk bij heel veel vakantiehuisjes, dus neem zeker even contact met ons op. Wat hebben we van je nodig? Stuur onderstaande gegevens naar info@vakantiehuishurenonline.nl.

  • Je naam

  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)

  • De accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of het accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. Het accommodatienummer is te vinden op de detailpagina van de betreffende accommodatie. Je kunt de zoekfunctie van onze website gebruiken om een geschikte accommodatie te vinden.

  • De periode, deze betreft minimaal 3 weken

  • De gewenste vertrekdatum

Wij gaan vervolgens een exclusieve offerte opstellen in samenwerking met de verhuurder van het vakantiehuis. Zo ontvang jij z.s.m. een offerte op maat van ons! Veel plezier op je vakantie!

Meer tips om te overwinteren in Spanje vind je hier:

Like ons op facebook! En blijf op de hoogte