X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Lange termijn verhuur vakantiehuizen Costa del Sol

Lange termijn verhuur vakantiehuizen Costa del Sol

Door: - Op: 28-03-2017 - Gewijzigd: 28-11-2018
De Costa del Sol (Zonnekust) heeft het langste zomerseizoen in geheel Spanje. Niet voor niets staat de streek bekend om haar prachtige badplaatsen. Maar ook de vele golfbanen vormen een echte trekpleister. De bekendste plekken in de Costa del Sol zijn Marbella, het 'Hollandse' Torremolinos en Málaga. Maar er zijn ook echte authentieke plaatsjes waar je de Spaanse cultuur van de Costa del Sol kunt opsnuiven.

Voor een korte vakantie dan wel een langdurige vakantie ben je aan de Costa del Sol aan het juiste adres. Een huis huren in Costa del Sol voor lange termijn is dan ook zeer aantrekkelijk. Er is immers genoeg te doen aan zowel de kust als in het binnenland.

Bezienswaardigheden van de Costa del Sol

De Costa del Sol heeft vele bezienswaardigheden voor jong en oud, waardoor een huis huren in Costa del Sol voor lange termijn garant staat voor een avontuurlijke periode. Met vele water parken zoals Aquavelis Waterpark, Costa Water Park en Aqualand Waterpark kun je heerlijk en met plezier afkoelen in de zonnige streek. Of bezoek een van de vele dierenparken zoals het Sea Life Aquarium, BioParc Zoo en het Krokodillenpark om je even in de wilde natuur te bevinden.

Voor de echte avonturiers is het mogelijk natuurgebieden en grotten te verkennen met een kajak, te voet, per mountainbike en dergelijke. Zo bewandel je vele trappen in de grotten van Nerja. Ook op cultureel vlak is er veel te beleven in de Costa del Sol. Met vele Romeinse en Moorse forten kijk je je ogen uit. Kortom, er is veel te beleven. Ga snel een huis huren in Costa del Sol! Een lange termijn vakantie is hier voor iedereen aantrekkelijk.

Langer dan 3 weken op vakantie? Vraag een offerte aan!

Nagenoeg alle huisjes zijn eenvoudig via de website te boeken. Kies de gewenste accommodatie en rond de boeking online af. Ga je langer dan 3 weken op vakantie? Bij ZieZo Vakantie is het dan vaak mogelijk om korting te ontvangen. Je dient dan een boekingsaanvraag te doen wanneer je een vakantiehuis voor de lange termijn wil huren aan de Costa del Sol.

Een dergelijke boekingsaanvraag kan worden gedaan via info@vakantiehuishurenonline.nl. In de mail dien je de volgende gegevens te vermelden:

  • Naam
  • Aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • Accommodatie (link of code van het gekozen vakantiehuis). Gebruik de zoekfunctie om een accommodatie te vinden.
  • Reisperiode (minimaal 3 weken)
  • Gewenste vertrekdatum

Wij overleggen vervolgens met onze partners ter plaatse en sturen je per mail een offerte / prijs toe.


Lange termijn vakantiehuizen verhuur Costa del Sol

Hoewel de Costa del Sol een prachtige zomervakantie streek is, is dit niet de enige periode waarin je er een vakantiehuis kunt huren voor een langere periode. Het is namelijk ook een ideale bestemming om te overwinteren!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Castillo de Santa Clara 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Penthouse Greenview 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Pueblo Arabesque 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Puerto Paraíso III 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Edif. Museo 2ºk 5 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte