X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Lange termijn huur vakantiehuizen Costa Blanca

Lange termijn huur vakantiehuizen Costa Blanca

Door: - Op: 12-06-2017 - Gewijzigd: 28-11-2018
Zon, zee en strand is typerend voor de 'Witte Kust' (Costa Blanca) van Spanje. Vele toeristen komen ieder jaar af op de aantrekkelijke kuststreek om te zonnen, zwemmen of watersport te beoefenen. Na afloop heerlijke tapas, maar ook een bruisend nachtleven. Vergeet niet de vele oude gebouwen die bijdragen aan de culturele ervaring van de streek.

Met bekende plaatsen als Benidorm, Valencia, Calpe en Denia is de Costa Blanca een zeer populaire vakantiebestemming voor jong en oud. De Costa Blanca heeft dan ook veel te bieden. Overweeg eens een appartement te huren in Costa Blanca voor lange termijn! Ervaar de natuur en cultuur en geniet van uw vakantie. Of misschien ben je wel op zoek naar een zonnige bestemming om te kunnen overwinteren.

Voordeel van een huis huren in Costa Blanca voor lange termijn

Het boeken van vakantiehuizen voor langere termijn heeft als voordeel dat er vaak korting geregeld kan worden.

Bij ZieZo Vakantie kun je bij een boeking van 3 weken of langer een boekingsaanvraag insturen via info@vakantiehuishurenonline.nl met daarin de volgende informatie:

  • Naam
  • Aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • Accommodatie (link of code van het gekozen vakantiehuis). Gebruik de zoekfunctie om een accommodatie te vinden.
  • Reisperiode (minimaal 3 weken)
  • Gewenste vertrekdatum

Je ontvangt dan een offerte via de mail.


Ruim aanbod bij ZieZo Vakantie

Of je nu op zoek bent naar een jongerenvakantie, gezinsvakantie of een verblijfplaats voor een zakenreis in de Costa Blanca, bij ZieZo Vakantie heb je een geruime keuze aan vakantiehuizen. Met mogelijkheden voor groepen van 2 tot 16 personen heb je de keuze uit 1024 vakantiehuizen verspreidt over de Costa Blanca. Ieder met eigen faciliteiten die je voorzien in je wensen en behoeften. Ideaal voor lange termijn huur in Costa Blanca. Je hoeft met de juiste faciliteiten immers nergens naar om te kijken.

Wat de Costa Blanca je te bieden heeft

De Costa Blanca heeft vele mogelijkheden zowel in noord als zuid. Waar het noorden van Costa Blanca veelal bekend staat om het bruisende uitgaansleven (zoals Benidorm), de stranden, de oude gebouwen en de Flower Power kunst (Altea), staat het zuiden meer bekend om de typische Spaanse cultuur (echte vissersdorpjes en culinaire Spaanse gerechten), de stranden en de universiteitsstad Alicante. Wil je deze streek verkennen? Lange termijn vakantiehuizen verhuur in Costa Blanca zuid en/of noord zorgt dat je alle tijd hebt om de cultuur van de Costa Blanca op te snuiven.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Tipo 8 (ATE115) 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Lunella 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Arborcer 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Llamedos 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Palm Spring 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte