X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Winterzonvakanties

Winterzonvakanties

Door: Amy - Op: 23-10-2015 - Gewijzigd: 06-04-2017
Een zonvakantie in de winter kun je prima doorbrengen in een vakantiehuisje. In Spanje en Portugal kun je de Hollandse kou even ontvluchten. Je kunt in Zuid-Europa genieten van dezelfde luxe als je gewend bent in Nederland. Spanje en Portugal beschikken over veel bezienswaardigheden en een prachtige natuur. ZieZo heeft een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen verspreid over 27 landen!

Wil je in de koude winterperiode even weg uit Nederland? Kies dan voor een winterzonvakantie. Vooral de bestemmingen die ver weg liggen winnen in de winter aan populariteit. Je kunt heerlijk de winter overslaan in warme landen als Spanje, Portugal en Turkije. Bij ZieZo vakantiehuizen kun je als echte zonliefhebber in de winter relaxen in een van de vele vakantiehuizen.

Winterzonvakantie Spanje of Portugal

In Spanje is het in de winter nog prima vertoeven. Je kunt genieten van een aangenaam klimaat en van mooie stranden. In Spanje en Portugal overwinteren al jaren veel ouderen. Nu hoef je natuurlijk niet meteen de hele winter je biezen te pakken. Je kunt prima even een weekje naar Spanje of Portugal gaan om het koude Nederlandse weer even te ontvluchten. In Zuid-Europa ben je verzekerd van dezelfde luxe als in Nederland. Spanje en Portugal hebben nog veel meer te bieden: voldoende bezienswaardigheden, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking. Wij kunnen je een winterzon vakantie in Spanje of Portugal daarom zeker aanraden.

Winterzon vakantie in vakantiehuisje

Een zonvakantie in de winter kun je prima doorbrengen in vakantiehuisje. Vrijwel alle huisjes beschikken over een verwarming die je kunt aanzetten tijdens een koude avond. Tijdens een zonvakantie in de winter zul je zeker het ultieme vakantiegevoel beleven. Overdag kun je vaak zonder jas naar buiten. In de vroege avond kun je soms zelfs nog buiten eten en genieten van de ondergaande zon. Neem voor de zekerheid wel een aantal truien mee want het kan in de avond soms fris zijn.

Een zonvakantie in de winter boeken bij ZieZo Vakantiehuizen

Natuurlijk wist je al dat je via ZieZo héél veel leuke vakantiehuizen kan boeken. Je kunt bij ons zomervakanties boeken en winterzonvakanties. Je hebt de keuze uit meer dan 25.000 vakantiehuizen die zijn verspreid over 27 landen. Al deze huisjes kun je op een overzichtelijke manier vinden via onze website. We hebben accommodaties die direct zij gevestigd aan het strand, in het centrum en op het platteland. In de winterperiode kun je kiezen uit bijvoorbeeld leuke appartementen en boerderijen. Échte aanraders voor de winterperiode zijn accommodaties die beschikken over een eigen binnenzwembad, sauna of jacuzzi. Na een wandeling kun je hier zo een duik innemen en je lekker opwarmen.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte