Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis huren voor langere tijd

Vakantiehuis huren voor langere tijd

Door: - Op: 21-03-2016 - Gewijzigd: 26-03-2019
Het boeken van een vakantie is voor velen een activiteit met een leuk vooruitzicht. Gezellig met vrienden en/of familie een vakantie boeken wordt dan ook veelvuldig gedaan. Hoewel een korte vakantie voor velen al een wereld van verschil maakt, is een vakantiehuis huren voor langere tijd ook zeer aantrekkelijk. Bij ZieZo Vakantie krijg je in vele gevallen een leuke korting aangereikt wanneer je voor langere tijd boekt.

Waarom een vakantiehuis huren voor langere tijd?

Een vakantiewoning huren voor langere periode kan net datgene zijn dat je nodig hebt om eens tot rust te komen. Je kunt je even afsluiten van de buitenwereld, waarbij je zelf kiest in wat voor omgeving je terecht komt. Midden in de natuur, aan zee of aan een meer, of misschien wel midden in de stad.

Een vakantiewoning huren voor langere periode hoeft echter niet te betekenen dat je ook daadwerkelijk vakantie neemt. Zo is een vakantiehuisje een handige oplossing indien je te maken hebt met een verbouwing of verhuizing. Maar let op! Wij krijgen regelmatig aanvragen voor een vakantiehuis als tijdelijke woning. Dit bieden wij uitdrukkelijk niet aan, omdat dit in de praktijk erg moeilijk te matchen valt.

Langdurige vakanties betreffen vakanties met een duur van 3 weken of langer tot een maximum van 28 nachten. Ga je een dergelijke vakantie boeken bij ZieZo Vakantie, dan kun je een boekingsaanvraag indienen via info@vakantiehuishurenonline.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • De Accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. let op! Het accommodatie nummer is te vinden op de detailpagina van de accommodatie. Gebruik de zoekfunctie van onze website om een geschikte accommodatie te vinden.
  • De periode (minimaal 3 weken)
  • De gewenste vertrekdatum

In samenspraak met de vakantiehuizen verhuurders wordt er een offerte of prijs voor je opgesteld, waarna je deze krijgt toegestuurd.


Voor iedereen een passende accommodatie

ZieZo Vakantie heeft een uitgebreid aanbod aan vakantiehuisjes voor zonvakanties, wintersportvakanties, sportvakanties, zakenreizen en dergelijke. Met vele accommodaties in Europa, maar ook andere delen van de wereld, vind je in vele situaties een passend vakantiehuis. Bij ZieZo Vakantie kun je vakantiewoningen boeken voor tot wel 45 personen. Bij grote groepen (meer dan 10 personen) is het aanbod wel beperkter.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! St. Anne (TRT140) 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Ružić (PRC200) 7 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Les Jardins de Neptune (CYP117) 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Le Moulin (TTU140) 5 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! IT1554.602.5 18 personen / 10 kamers / 6 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte