X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis huren voor langere tijd

Vakantiehuis huren voor langere tijd

Door: - Op: 21-03-2016 - Gewijzigd: 26-03-2019
Het boeken van een vakantie is voor velen een activiteit met een leuk vooruitzicht. Gezellig met vrienden en/of familie een vakantie boeken wordt dan ook veelvuldig gedaan. Hoewel een korte vakantie voor velen al een wereld van verschil maakt, is een vakantiehuis huren voor langere tijd ook zeer aantrekkelijk. Bij ZieZo Vakantie krijg je in vele gevallen een leuke korting aangereikt wanneer je voor langere tijd boekt.

Waarom een vakantiehuis huren voor langere tijd?

Een vakantiewoning huren voor langere periode kan net datgene zijn dat je nodig hebt om eens tot rust te komen. Je kunt je even afsluiten van de buitenwereld, waarbij je zelf kiest in wat voor omgeving je terecht komt. Midden in de natuur, aan zee of aan een meer, of misschien wel midden in de stad.

Een vakantiewoning huren voor langere periode hoeft echter niet te betekenen dat je ook daadwerkelijk vakantie neemt. Zo is een vakantiehuisje een handige oplossing indien je te maken hebt met een verbouwing of verhuizing. Maar let op! Wij krijgen regelmatig aanvragen voor een vakantiehuis als tijdelijke woning. Dit bieden wij uitdrukkelijk niet aan, omdat dit in de praktijk erg moeilijk te matchen valt.

Langdurige vakanties betreffen vakanties met een duur van 3 weken of langer tot een maximum van 28 nachten. Ga je een dergelijke vakantie boeken bij ZieZo Vakantie, dan kun je een boekingsaanvraag indienen via info@vakantiehuishurenonline.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • De Accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. let op! Het accommodatie nummer is te vinden op de detailpagina van de accommodatie. Gebruik de zoekfunctie van onze website om een geschikte accommodatie te vinden.
  • De periode (minimaal 3 weken)
  • De gewenste vertrekdatum

In samenspraak met de vakantiehuizen verhuurders wordt er een offerte of prijs voor je opgesteld, waarna je deze krijgt toegestuurd.


Voor iedereen een passende accommodatie

ZieZo Vakantie heeft een uitgebreid aanbod aan vakantiehuisjes voor zonvakanties, wintersportvakanties, sportvakanties, zakenreizen en dergelijke. Met vele accommodaties in Europa, maar ook andere delen van de wereld, vind je in vele situaties een passend vakantiehuis. Bij ZieZo Vakantie kun je vakantiewoningen boeken voor tot wel 45 personen. Bij grote groepen (meer dan 10 personen) is het aanbod wel beperkter.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Requesens 10 personen / 6 kamers / 5 slaapkamers Aanbieding! Caldaruccio (PER213) 7 personen / 2 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Basis 5 personen 5 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Les Monédières 8 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Baita dei Nonni (GRV647) 8 personen / 3 kamers / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte