X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Weekendje weg met je vriendengroep

Weekendje weg met je vriendengroep

Door: Vakantiehuis Huren Online - Op: 04-12-2018 - Gewijzigd: 16-01-2019
Een weekendje weg met je vriendengroep? Willen jij en je vrienden graag eens een weekendje weg, maar kunnen jullie niet vinden waar naartoe of kunnen jullie nergens een groepsverblijf of groepsaccommodatie vinden? Op Vakantiehuis Huren Online bieden wij een groot aantal mogelijkheden waar jij en je vrienden gezellig kunnen verblijven!

Binnen- of buitenland?

Weten jullie nog niet of jullie naar het buitenland willen gaan, of liever in het binnenland willen blijven? Wellicht kunnen onze aanbiedingen jullie daarbij helpen. Wij van Vakantiehuis Huren Online bieden zowel weekendjes weg in Nederland als weekendjes weg in andere landen aan. Het ligt er maar allemaal aan wat er bij jullie budget past. Daarnaast bieden wij een breed scala grote vakantiehuizen, een groepsverblijf of groepsaccommodatie aan in vele verschillende landen, van Spanje tot Oostenrijk en van Finland tot Cyprus. Maak de keuze met je vriendengroep en beslis waar de reis naartoe gaat!

Een weekendje weg in eigen land

Willen jij en je vriendengroep liever in het binnenland blijven? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden bijna 2000 vakantiehuizen in Nederland aan, met locaties in alle provincies van het land. Shoppen in onze hoofdstad of wandelingen maken in Zuid-Limburg, het kan allemaal. Het aanbod is dus zeer groot en er zit zeker wel iets bij voor jou en je vrienden. Bepaal jullie prijsklasse en vind het geschikte vakantiehuis voor jullie weekend. Er is een breed aanbod in verschillende prijsklassen.

Een verblijf in het buitenland?

Het kan natuurlijk ook dat jij en je vrienden graag een avontuur in het buitenland aangaan. Wij van Vakantiehuis Huren Online bieden groepsaccommodaties aan in 19 andere landen dan Nederland. Vakantiehuizen in het buitenland worden steeds populairder. Er zijn genoeg mogelijkheden voor alle types vriendengroepen. Zo zijn er veel verschillende vakantiehuizen beschikbaar naar de zon, alsook naar avontuurlijke locaties. Het ligt er volledig aan wat jij en je vrienden willen doen tijdens jullie weekendje weg met de vriendengroep.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte