• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Parijs Ile-de-France

Vakantiehuis in Parijs - Ile-de-France huren

Letterlijk betekent Ile-de -France 'eiland van Frankrijk'. Deze naam heeft Ile de France te danken aan het feit dat het een zelfstandige regio was tot aan de Franse revolutie. Iedereen kent deze regio wel door de wereldberoemde stad Parijs. In geen andere stad in Frankrijk vind je zo een enorme diversiteit aan cultuur, vertier en geschiedenis als in Parijs.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Activiteiten Ile-de-France

Naast een romantisch weekendje weg Parijs en een 'magisch dagje Disneyland Parijs heeft Ile de France meer te bieden. Ook  Le Parc Astérix is een veelbezocht themapark. De France stripfiguren Astérix en Obelix zorgen voor een onvergetelijk uitje! Ile de France  telt meer dan 300 beschermde en tot monument verklaarde tuinen en kastelen. Bekende kastelen en tuinen in de regio Ile de France zijn Fontainebleau, Versailles en Vaux-le-Vicomte. Vanuit je vakantiehuisje in Frankrijk heb je de mogelijkheid om de omgeving te verkennen met zijn historische gebouwen en Middeleeuwse dorpjes. Dit alles zorgt voor een unieke vakantie en ervaring in het aantrekkelijke landschap.

Uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Frankrijk

Kortom, een vakantiehuis in dit stukje Frankrijk biedt alles waar een perfecte vakantie aan moet voldoen. ZieZo Vakantiehuizen biedt een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen in Frankrijk. Bekijk het brede aanbod en kies het vakantiehuis dat het beste past bij jouw gewenste vakantie. Naast vakantiehuizen biedt ZieZo ook appartementen in Parijs, zowel in de omgeving als in het centrum van Parijs.