X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Corsica

Vakantiehuis op Corsica huren

Corsica is een parel, het wordt dan ook niet voor niets 'Île de Beauté' (eiland van de schoonheid) genoemd. De prachtige helderblauwe zee, rotsachtige kliffen en de overweldigde natuur. Corsica is geschikt voor vakantiegangers die houden van mysterie en uitdaging! Geniet niet alleen van de prachtige idyllische vakantieplaatsjes, maar ook van de eindeloze zandstranden en kiezelstranden, woeste bergketens, de heerlijk geur van maquis en de kleurrijke wijngaarden. Een verblijf in een vakantiehuis op Corsica staat garant voor zwemplezier! De vakantiegangers die niet alleen willen luieren op het strand kunnen vanuit hun vakantievilla de natuur verkennen tijdens lange wandelingen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

314 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Corsica

314 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Corsica, dé zonnige vakantietopper

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee. Dit eiland wordt omringd door de landen Frankrijk, Italië en het eiland Sardinië. In de maanden juli en augustus brengen dan ook veel Franse hun vakantie door op dit geliefde eiland. De vele vakantiehuizen met zwembad en vakantievilla's direct gelegen aan zee zorgen ervoor dat vakantiegangers hun zomervakantie op Corsica kunnen doorbrengen.

Vakantiehuis op Corsica biedt meer dan zon, zee en strand

Huur een auto en maak een trip naar Ajaccio. In deze plaats staat het geboortehuis van de beroemdste fransman, Napoléon Bonaparte. Het stadje Bonifacio is ook een bezoek waard. Deze oude stad is gebouwd op een hoge rots. Slenter door de smalle steegjes waar leuke kroegjes, restaurants en boetiekjes liggen. De meeste plaatsen in Corsica beschikken over een kapel, brug of een toren.

Compleet aanbod vakantievilla's en vakantiehuizen op Corsica

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid overzicht van vakantiehuizen en vakantievilla's op Corsica. Dit Franse eiland is een ideale vakantiebestemming om uw vakantie door te brengen in een comfortabel vakantiehuis of in een luxe vakantievilla.