X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Auvergne

Vakantiehuis in de Auvergne huren

De regio Auvergne heeft alles te bieden voor een vakantie in midden Frankrijk. Jaarlijks komen vele vakantiegangers naar Auvergne vanwege de verschillende landschappen. Vulkanen maken deel uit van de natuur waar in de winter zelfs geskied wordt. Maar in de zomer is Auvergne vooral een populaire regio voor wandelaars en mountainbikers.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

24 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Auvergne

24 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talrijke vakantie activiteiten in de Auvergne

Vanuit je vakantiehuis in de Auvergne heb je allerlei mogelijkheden. Bezoek de plaatsen Vichy en Moulins, of bezoek in de buurt van Saint-Pourcain één van de oudste wijngebieden van Frankrijk. Ook de 80 kilometerslange wijnroute die begint in Moulins is de moeite waard. Langs deze route staan bijzondere woningen, mooie kerken en historische kastelen. Maar een verblijf in een vakantiehuis in de Auvergne heeft nog meer te bieden. Dwars door de Auvergne loopt ook de bekende pelgrimsroute naar Santiago de la Compostella die je leidt naar de leukste historische plekjes in de Auvergne. Het ultieme hoogtepunt tijdens een vakantie in de Auvergne is het adembenemende uitzicht vanaf de hoge top van de Puy Dome.

Breed aanbod vakantiehuizen in de Auvergne

Wil je ook graag verblijven in een charmant vakantiehuisje in de Auvergne? Vakantiehuis aan het water of in bergen? Bekijk de verschillende vakantiehuizen in Auvergne eenvoudig online.
Of het nu om een wintersportvakantie of zomervakantie gaat, het gewenste vakantiehuisje in Frankrijk vind je hier!