• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Auvergne

Vakantiehuis in de Auvergne huren

De regio Auvergne heeft alles te bieden voor een vakantie in midden Frankrijk. Jaarlijks komen vele vakantiegangers naar Auvergne vanwege de verschillende landschappen. Vulkanen maken deel uit van de natuur waar in de winter zelfs geskied wordt. Maar in de zomer is Auvergne vooral een populaire regio voor wandelaars en mountainbikers.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

14 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Auvergne

14 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talrijke vakantie activiteiten in de Auvergne

Vanuit je vakantiehuis in de Auvergne heb je allerlei mogelijkheden. Bezoek de plaatsen Vichy en Moulins, of bezoek in de buurt van Saint-Pourcain één van de oudste wijngebieden van Frankrijk. Ook de 80 kilometerslange wijnroute die begint in Moulins is de moeite waard. Langs deze route staan bijzondere woningen, mooie kerken en historische kastelen. Maar een verblijf in een vakantiehuis in de Auvergne heeft nog meer te bieden. Dwars door de Auvergne loopt ook de bekende pelgrimsroute naar Santiago de la Compostella die je leidt naar de leukste historische plekjes in de Auvergne. Het ultieme hoogtepunt tijdens een vakantie in de Auvergne is het adembenemende uitzicht vanaf de hoge top van de Puy Dome.

Breed aanbod vakantiehuizen in de Auvergne

Wil je ook graag verblijven in een charmant vakantiehuisje in de Auvergne? Vakantiehuis aan het water of in bergen? Bekijk de verschillende vakantiehuizen in Auvergne eenvoudig online.
Of het nu om een wintersportvakantie of zomervakantie gaat, het gewenste vakantiehuisje in Frankrijk vind je hier!