X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Baskenland

Vakantiehuis in Frans Baskenland huren

Het Franse Baskenland ligt in de zuidelijke streek Pyrenées-Atlantiques van Frankrijk. Een vakantiehuisje in de bergen of aan een meer is uitermate geschikt als je van wandelen, fietsen of relaxen houdt. In de natuur van het Baskenland liggen talloze verborgen schatten zoals kastelen, burchten en steden met een rijke geschiedenis. Proef de heerlijke streekproducten, zoals geitenkaas, Patxaran, Sakari en nog veel meer.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

323 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Baskenland

323 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in het Franse Baskenland

De hoofdstad van Pyrenées-Atlantiques is Pau. De vele parken, de historische gebouwen en de musea maken een bezoek aan deze stad de moeite waard. Ook de oudste golfbaan van Europa kun je hier vinden. Het kleine stadje Saint jeans Pied de Port is zeer speciaal. Dit stadje ligt namelijk op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Een vakantiehuis in het Franse Baskenland is een prima verblijf als je liefhebber bent van pittoreske dorpjes, bergen, prachtige natuur of skiën en wintersport.

Compleet aanbod vakantiehuisjes in de bergen of aan meer

ZieZo Vakantiehuizen biedt comfortabele vakantiehuizen in het Franse Baskenland aan voor een vriendelijke prijs. Reserveer online een fraai vakantiehuisje in de bergen of een vakantiehuis aan een meer en geniet van de pure natuur in het Franse Baskenland.