• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Baskenland

Vakantiehuis in Frans Baskenland huren

Het Franse Baskenland ligt in de zuidelijke streek Pyrenées-Atlantiques van Frankrijk. Een vakantiehuisje in de bergen of aan een meer is uitermate geschikt als je van wandelen, fietsen of relaxen houdt. In de natuur van het Baskenland liggen talloze verborgen schatten zoals kastelen, burchten en steden met een rijke geschiedenis. Proef de heerlijke streekproducten, zoals geitenkaas, Patxaran, Sakari en nog veel meer.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

285 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Baskenland

285 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in het Franse Baskenland

De hoofdstad van Pyrenées-Atlantiques is Pau. De vele parken, de historische gebouwen en de musea maken een bezoek aan deze stad de moeite waard. Ook de oudste golfbaan van Europa kun je hier vinden. Het kleine stadje Saint jeans Pied de Port is zeer speciaal. Dit stadje ligt namelijk op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Een vakantiehuis in het Franse Baskenland is een prima verblijf als je liefhebber bent van pittoreske dorpjes, bergen, prachtige natuur of skiën en wintersport.

Compleet aanbod vakantiehuisjes in de bergen of aan meer

ZieZo Vakantiehuizen biedt comfortabele vakantiehuizen in het Franse Baskenland aan voor een vriendelijke prijs. Reserveer online een fraai vakantiehuisje in de bergen of een vakantiehuis aan een meer en geniet van de pure natuur in het Franse Baskenland.