X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Loire vallei

Vakantiehuis in de Loire Vallei huren

Vakantie in de Loire Vallei is een ontdekkingsreis in Frankrijk. Wie houdt van wijn, eten en natuur, mag een vakantie in de Loire Vallei niet missen. De wijngaarden, bosgebieden en de lavendelvelden zorgen voor een afwisselend landschap. Een vakantiehuisje in de Loire is een goede start voor je vakantie in Frankrijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

32 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Loire vallei

32 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in de Loire Vallei

Vanuit je vakantiehuisje in de Loire Vallei ben je in korte tijd in de culturele steden Chartes, Blois, Le Mans, Angers en Nantes. Tijdens een bezoek aan één van de wereldberoemde kastelen van Blois, Chambord of Azay-le-Rideau laten je eventjes een echte kasteelvrouw of kastelheer voelen. Mocht je de kans hebben beklim dan de smalle trappetjes van honderden jaren oud en bewonder de prachtige kroonluchters en wandtapijten uit de Riddertijd. Voel je voor eventjes een echte kasteelvrouw of kasteelheer. De Loire, de langste rivier van Frankrijk, is niet meer weg te denken uit het landschap van Loire Vallei. De Loire staat zelfs vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Online vakantiehuis aanbiedingen in Loire

Ook enthousiast geworden over een vakantie in de Loire Vallei? Bekijk gerust ZieZo Vakantiehuizen en zoek een leuk vakantiehuis in de Loire te Frankrijk uit voor je gezin. Beleef een vakantie in de Loire om nooit te vergeten; de prachtige cultuur, de leuke bevolking, het charmant vakantiehuisje en de schitterende omgeving dragen hun steentje bij!