• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Loire vallei

Vakantiehuis in de Loire Vallei huren

Vakantie in de Loire Vallei is een ontdekkingsreis in Frankrijk. Wie houdt van wijn, eten en natuur, mag een vakantie in de Loire Vallei niet missen. De wijngaarden, bosgebieden en de lavendelvelden zorgen voor een afwisselend landschap. Een vakantiehuisje in de Loire is een goede start voor je vakantie in Frankrijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

27 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Loire vallei

27 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in de Loire Vallei

Vanuit je vakantiehuisje in de Loire Vallei ben je in korte tijd in de culturele steden Chartes, Blois, Le Mans, Angers en Nantes. Tijdens een bezoek aan één van de wereldberoemde kastelen van Blois, Chambord of Azay-le-Rideau laten je eventjes een echte kasteelvrouw of kastelheer voelen. Mocht je de kans hebben beklim dan de smalle trappetjes van honderden jaren oud en bewonder de prachtige kroonluchters en wandtapijten uit de Riddertijd. Voel je voor eventjes een echte kasteelvrouw of kasteelheer. De Loire, de langste rivier van Frankrijk, is niet meer weg te denken uit het landschap van Loire Vallei. De Loire staat zelfs vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Online vakantiehuis aanbiedingen in Loire

Ook enthousiast geworden over een vakantie in de Loire Vallei? Bekijk gerust ZieZo Vakantiehuizen en zoek een leuk vakantiehuis in de Loire te Frankrijk uit voor je gezin. Beleef een vakantie in de Loire om nooit te vergeten; de prachtige cultuur, de leuke bevolking, het charmant vakantiehuisje en de schitterende omgeving dragen hun steentje bij!