X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Hérault-Aude

Vakantiehuis in Hérault & Aude huren

De streken Aude en Hérault liggen in de populaire zonovergoten vakantieregio Languedoc Roussillon. Het landschap van deze streken varieert van appelboomgaarden , wijngaarden, laagvlaktes, lagunes, strandwallen, heuvels en bergketens. Een vakantiehuis in Hérault en Aude is dan ook niet voor niets geschikt voor een wandel- of fietsvakantie. Ontdek tijdens een actieve bezigheid de Franse kust, de luxe vakantiewoningen, de pittoreske dorpjes, de vogeleilanden en de meren. Sluit de dag af met heerlijke oesters in één van de vele restaurants. Vraag in de restaurants naar een glaasje Fitou of Corbières, dit zijn gewaardeerde streekwijnen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

453 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Hérault-Aude

453 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in de streek Aude

De streek Aude is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. De naam heeft de streek te danken aan de rivier Aude. De hoofdstad van Aude is Carcassonne. Tijdens een citytrip aan Carcassonne kun je duidelijk zien dat het een middeleeuws verleden heeft dat goed intact is gebleven.
Andere plaatsen die je niet mag missen zijn Narbonne, Sigean, Coursan, Limoux, Castelnaudary en nog veel meer. Narbonne is de oudste stad. In deze stad zijn overblijfselen van de Romeinen te bezichtigen. In de buurt van Narbonne ligt een schitterende oude abdij. De streek Aude beschikt over een vijftig kilometer langgerekte kustlijn, dus een zonovergoten vakantieplek voor een vakantiehuisje aan de Franse kust.

Vakantie activiteiten in de streek Hérault

Hérault is de belangrijkste streek van Languedoc-Roussillon. De hoofdstad van deze streek is Montpellier. De dynamische stad Montpellier heeft veel te bieden: het Fabre museum, het Amazonewoud of de zeeaquarium Mare Nostrum. Andere steden die een rijk erfgoed hebben zijn Pézenas en Lodève. De strandliefhebbers kunnen vanuit hun vakantiehuisje aan zee heerlijk luieren aan de vele zandstranden. Daarnaast zijn er in deze streek vele badplaatsen gelegen waar je mooie strandwandelingen kunt maken en kunt winkelen in de vele boetiekjes. Ontdek ook tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk het achterland van de Languedoc, de gezellige pittoreske dorpjes en de ongerepte landschappen. Vanuit je vakantiehuisje is een bezoek aan de vallei van de Hérault beslist de moeite waard. Dit zijn twee beroemde grotten die versierd zijn met schitterende druipstenen.

Ruime keuze luxe vakantiehuizen aan zee in Zuid-Frankrijk

Kortom, een vakantie in Hérault of Aude biedt een heerlijke wandelvakantie, strandvakantie en fietsvakantie in één! Droom jij ook van een vakantiehuis aan de Franse kust of van een vakantiehuisje in het achterland van Languedoc Roussillon? ZieZo Vakantiehuizen biedt een ruime keus aan vakantiehuizen aan zee of midden in de prachtige natuur.