X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Poitou-Charentes

Vakantiehuis in Poitou-Charentes huren

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

11 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Poitou-Charentes

11 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie Poitou Charentes, Frankrijk

Poitou Charentes is een zonnige regio in het westen van Frankrijk. Het gevarieerde landschap, de schitterende kustlijn, gastronomische schatten en de Franse sfeer maken een vakantie in deze streek de moeite waard. De liefhebbers van cultuur komen in de streek Poitou Charentes niets te kort want hier vind je geschiedenis- en kunststeden, adbijen en kastelen. Een vakantiehuis huren in dit stukje Frankrijk is geschikt voor wie ontspanning en ontdekking wil combineren op vakantie!

Vakantie activiteiten Poitou Charentes

Poitiers, de middeleeuwse hoofdstad van de streek Poitou, laat net als de rest van de streek een combinatie zien van oud en nieuw. Het is zelfs één van de oudste steden van Frankrijk. Ervaar de gezellige sfeer in de stad met zijn winkelstraten waar tientallen boetiekjes en uitgaansgelegenheden liggen. Als je de kans hebt dan is een proeverij van de sterke drank Cognac in de gelijknamige stad een must.

Voor de cultuurliefhebbers is de badplaats La Rochelle een hoogtepunt van hun vakantie. Een bezoek aan de binnenstad en de haven mag je niet overslaan. Ook sportievelingen komen niets te kort. Deze Franse streek biedt oneindig veel sportmogelijkheden zoals kilometerslange wandelroutes, honderden kilometers mountainbikeroutes, achttien golfbanen en talloze visplekken.

Uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Frankrijk

Natuurliefhebbers kiezen voor een vakantiehuis in Poitou Charentes. Het binnenland biedt een gevarieerd landschap, van heuvels tot bossen, van moerassen tot water. Ondanks dat je op vakantie bent in Frankrijk zal je aan Nederland terugdenken als je het polderlandschap bewondert. ZieZo Vakantiehuizen heeft selectief een aantal vakantiehuizen geselecteerd in Poitou Charentes. Een vakantiewoning in Poitou-Charentes is het ideale verblijf om de streek te verkennen.