X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Pyrénées Orientales

Vakantiehuis in Pyrénées Orientales huren

De streek Pyrénées Orientales wordt nog wel eens Pyrénées-Roussillon genoemd. Pyrénées Orientales is het zuidelijkste punt van het vasteland van Frankrijk. Een vakantiehuis in Pyrénées Orientales is het ideale vakantieverblijf om volop te genieten van het goede leven in Frankrijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Zuid-Frankrijk

De hoofdstad is Perpignan, oftewel Perpinyá, en telt maar liefst 115.000 inwoners. Het hoogtepunt van Perpignan is de middeleeuwse architectuur van het koningspaleis. De streek Pyrénées Orientales heeft een uitzonderlijk aantal zonuren het hele jaar door. Hiernaast heeft  Pyrénées Orientales nog veel meer te bieden. Wat dacht je van een vakantieparadijs? Van zee tot gebergte (2920 m), minder dan 100 km van elkaar vandaan. Dit gebied is verbonden door verschillende boomgaarden, wijngaarden, kunststeden en romantische dorpen. Een stedentrip naar de stad Cerdagne is de moeite waard!

Een vakantiehuis in Pyrénées Orientales is een goed uitgangspunt voor heerlijke wandelingen in de veelzijdige natuur of skiën op de hoogvlaktes. Verder is er een bekende toeristische attractie, namelijke de Gele Trein. Die brengt je van Villefranche de Conflent naar Latour de Carol. Dit 'Gele Boemeltje' vervoert je in één dag naar het hoogst gelegen station van Frankrijk, namelijk Bolquère.

Vakantiehuisjes aan zee online huren

Kortom, de streek Pyrénées Orientales is een veelzijdige omgeving om je vakantie door te brengen! De regio Languedoc Roussillon leent zich uitstekend voor een actieve vakantie of een ontspannen vakantie. ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Languedoc Roussillon. Een goed begin van je vakantie is een vakantiehuisje aan zee!