• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Pyrénées Orientales

Vakantiehuis in Pyrénées Orientales huren

De streek Pyrénées Orientales wordt nog wel eens Pyrénées-Roussillon genoemd. Pyrénées Orientales is het zuidelijkste punt van het vasteland van Frankrijk. Een vakantiehuis in Pyrénées Orientales is het ideale vakantieverblijf om volop te genieten van het goede leven in Frankrijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Zuid-Frankrijk

De hoofdstad is Perpignan, oftewel Perpinyá, en telt maar liefst 115.000 inwoners. Het hoogtepunt van Perpignan is de middeleeuwse architectuur van het koningspaleis. De streek Pyrénées Orientales heeft een uitzonderlijk aantal zonuren het hele jaar door. Hiernaast heeft  Pyrénées Orientales nog veel meer te bieden. Wat dacht je van een vakantieparadijs? Van zee tot gebergte (2920 m), minder dan 100 km van elkaar vandaan. Dit gebied is verbonden door verschillende boomgaarden, wijngaarden, kunststeden en romantische dorpen. Een stedentrip naar de stad Cerdagne is de moeite waard!

Een vakantiehuis in Pyrénées Orientales is een goed uitgangspunt voor heerlijke wandelingen in de veelzijdige natuur of skiën op de hoogvlaktes. Verder is er een bekende toeristische attractie, namelijke de Gele Trein. Die brengt je van Villefranche de Conflent naar Latour de Carol. Dit 'Gele Boemeltje' vervoert je in één dag naar het hoogst gelegen station van Frankrijk, namelijk Bolquère.

Vakantiehuisjes aan zee online huren

Kortom, de streek Pyrénées Orientales is een veelzijdige omgeving om je vakantie door te brengen! De regio Languedoc Roussillon leent zich uitstekend voor een actieve vakantie of een ontspannen vakantie. ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Languedoc Roussillon. Een goed begin van je vakantie is een vakantiehuisje aan zee!