X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Alpes du Sud

Vakantiehuis in de Franse Alpen huren

De Franse Alpen is een westelijk bergketen in Frankrijk. Het hoogste gedeelte van de bergketen is de Mont Blanc. Als je op vakantie bent in de Alpen kun je werkelijk puur genieten van alle mooie natuur rondom je vakantiehuis. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige naaldbossen, glooiende heuvels, duizelingwekkende ravijnen en groene valleien. Dit alles bij elkaar zorgt voor een geweldig uitzicht wat heerlijk wakker worden is.

Niet alleen de natuur maakt de Franse Alpen zo bijzonder,  zo zijn er  ook tal van sportieve activiteiten, denk hierbij aan wandelen, raften en mountainbiken. Niet alleen op het land maar ook op het water zijn er talrijke sportieve mogelijkheden zoals kanoën, waterfietsen en zwemmen. Het meer van Genève, het meer van Anneçy en het Lac du Bourget zijn de vakantie trekpleisters in de Alpen. Jaarlijks brengen vele vakantiegangers hun vakantie door in een vakantiehuis direct aan meer.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

25 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Alpes du Sud

25 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Wintersportvakantie en zomervakantie in de Franse Alpen

Vele vakantiegangers kiezen de Franse Alpen voor een wintersportvakantie. Bij ZieZo Vakantiehuizen kun je een chalet huren om je wintersport compleet te maken. In de Franse Alpen liggen geweldige skigebieden zoals  La Plagne, Espace Killy, Isola 2000, Les Portes du Soleil, L'Alpe d'Huez, les Deux Alpes en Les Trois Vallées. In de zomer zijn deze wintersportgebieden zonnige vakantieoorden waar prachtige wandeltochten gemaakt worden. Welke wandelroute je ook neemt ze hebben allemaal een onvergetelijk uitzicht.

Er zijn natuurlijk nog veel meer activiteiten en bezienswaardigheden in de Franse Alpen. Bezoek bijvoorbeeld het charmante dorpje Chambéry of het chique en interessante Montreux. Een van de gezelligste steden van Frankrijk is Annecy met een wonderbaarlijke ligging aan het Meer van Annecy en bij de bergen van de Haute Savoie. Kortom, een vakantiehuis in de Franse Alpen heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie met leuke uitstapjes en sportieve activiteiten.

Uitstekende vakantiehuizen en chalets in de Franse Alpen

Voor zowel jong als oud bieden de Franse Alpen een leuke vakantie! Of het nu zomer of winter is, in de Alpen kun je elk seizoen genieten van een vakantiehuis of chalet. Als je een vakantiewoning huurt heb je de mogelijkheid om het  landschap van de Alpen te ontdekken op de ski's, te voet of op de fiets. De Franse Alpen zijn een prima plek om te genieten van een ontspannen of sportieve vakantie. Kies dus voor een vakantie in de Franse Alpen. ZieZo Vakantiehuizen biedt zowel vakantiehuizen in de bergen als chalets in de wintersportgebieden.